Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde håndstøvsuger. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle håndstøvsuger tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Vooni® Trådløs Håndstøvsuger

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos CoolStuff.dk.

Her kan “Vooni® Trådløs Håndstøvsuger” fås til 289,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Tid til rengøring? Med en lille håndholdt støvsuger får du fat i de nullermænd, der har lagt sig i utilgængelige hjørner! Vores håndholdte støvsuger er trådløs og udstyret med et genopladeligt batteri, perfekt til dig, der leder efter en fleksibel bilstøv…

Se hos CoolStuff.dk ❯❯

2: Nilfisk Quick White håndstøvsuger 20 V

  • Dagens pris: 999,95 kr.
  • Fundet hos Davidsenshop.dk
  • Mærke: Nilfisk
  • Farve: Hvid

Anden anbefaling har vi fundet hos Davidsenshop.dk, hvor du kan købe Nilfisk Quick White håndstøvsuger 20 V til kun 999,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne lille smarte håndstøvsuger er den hurtigste og nemmeste måde at rengøre mindre snavsede områder på i dit hjem. Håndstøvsugeren er ledningsfri, letvægts og transportabel, som gør det nemt at komme ind i krogene og fjerne snavs og støv.Én opladning g…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

3: Ryobi R18HV-0 håndstøvsuger 18V ONE+ solo

Næste anbefaling er “Ryobi R18HV-0 håndstøvsuger 18V ONE+ solo”.

Dagens bedste tilbud på “Ryobi R18HV-0 håndstøvsuger 18V ONE+ solo” har vi fundet hos Davidsenshop.dk hvor prisen lige nu er 339,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kraftig sugende håndstøvsuger er kan komme til de mest snævre steder Ryobi R18HV-0 18V akku håndstøvsuger er en del af Ryobi ONE+ systemet hvor alle 18V maskiner passer batteri sammen.
Brug dit Ryobi ONE+ 18V batteri Ryobi R18HV-0 18V akku håndstøvsuger….

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

4: Bosch UniversalVav 18 akku håndstøvsuger 18 V solo

Sidste produkt på vores liste er Bosch UniversalVav 18 akku håndstøvsuger 18 V solo som vi har fundet til 599,- hos Davidsenshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Bosch Akkustøvsuger Univ Vac 18V Solo – 06033B9102Den alsidige batteridrevet støvsuger med høj sugeeffektMobil og kraftfuld og fjerner også tungere materialePraktisk støvsugning af gulve med forlængerrør og gulvdyseSprækkemundstykket er velegnet til small…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste håndstøvsuger i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse håndstøvsuger:

Dyreste Håndstøvsuger på listen er Bissell Håndstøvsuger Crosswave Cordless Advanced fra Proshop.dk med en pris på 2785.00. Billigste udvalgte Håndstøvsuger er Ryobi Filter til ONE+ håndstøvsuger – RHVF som du kan købe for 59.00 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 2726 kr.
Ovenstående Håndstøvsuger data og priser er hentet fra 16 butikker (CoolStuff.dk, Davidsenshop.dk, Proshop.dk, Coop.dk, Dealshoppen, Carlab.dk, Elgiganten, Gloria Mundi Care DK, Toolster.dk, WiStore, Gucca.dk, Powerbanken.dk, Homeshop.dk, Plusshop.dk, ScandiHills.dk, Quickparts.dk). Alle Håndstøvsuger tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Håndstøvsuger guides:

Fandt du ikke det rigtige Håndstøvsuger blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Håndstøvsuger: