Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde børstemundstykke. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle børstemundstykke tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Børstemundstykke til BC PRO

  Vores første anbefaling er “Børstemundstykke til BC PRO” som er vores bedste anbefaling

  Forhandlerens beskrivelse:
  Børstemundstykke (passer til BC PRO) Børstemundstykket til støvsugen BC PRO er den perfekte hjælper til dig, som elsker at have det grej der gør opgaverne lettere for dig. B…

  Tjek bedste pris ❯❯

  2: Nilfisk Børstemundstykke plast ø36 prof

  • Mærke: Nilfisk
  • Materiale: Plast
  • Størrelse: ø36

  Vores anden anbefaling er “Nilfisk Børstemundstykke plast ø36 prof” som er vores anbefaling nummer 2

  Forhandlerens beskrivelse:
  Børstemundstykke plast ø36 prof…

  Tjek bedste pris ❯❯

  3: Børstemundstykke m. hestehår, 32 mm

   Næste anbefaling er “Børstemundstykke m. hestehår, 32 mm” som er nummer 3 på vores liste

   Forhandlerens beskrivelse:
   Dette mundstykke er velegnet til at støvsuge på følsomme overflade, da de bløde børster fremstillet af hestehår, blidt rengører overfladerne.
   Mundstykket passer til 32 mm rør og har en bredde på 30 cm…

   Tjek bedste pris ❯❯

   4: Børstemundstykke 35mm til Miele, Bosch, Siemens, Krups, Panasonic og Samsung.

   • Mærker: Samsung, Siemens, Panasonic, Bosch, Miele

   Produkt nummer 4 på vores “børstemundstykke-liste” er Børstemundstykke 35mm til Miele, Bosch, Siemens, Krups, Panasonic og Samsung.

   Forhandlerens beskrivelse:
   Børstemundstykke 35mm til Miele, Bosch, Siemens, Krups, Panasonic og Samsung. Et børste/kostemundstykke er perfekt til støvsugning af hylder, bøger, karme, lister lampeskærme, persienner, tastaturet mm. Men også effektiv til støvsugning af fx bilen, sand…

   Tjek bedste pris ❯❯

   5: Børstemundstykke 32mm til Philips, Aeg, Nilfisk, Melissa med flere

   • Mærker: Melissa, Nilfisk, Philips, AEG

   Sidste produkt på vores liste er Børstemundstykke 32mm til Philips, Aeg, Nilfisk, Melissa med flere som vi har fundet til 79,- hos Carls.nu.

   Forhandlerens beskrivelse:
   Børstemundstykke 32mm Et børste/kostemundstykke er perfekt til støvsugning af hylder, bøger, karme, lister lampeskærme, persienner, tastaturet mm. Men også effektiv til støvsugning af fx bilen, sand i sæderne, instrumentbrættet og des lignende.
   1…

   Tjek bedste pris ❯❯

   Flere produkter.

   De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste børstemundstykke i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse børstemundstykke:

   Dyreste Børstemundstykke på listen er Børstemundstykke elektrisk passer til Original fra Quickparts.dk med en pris på 633.00. Billigste udvalgte Børstemundstykke er Makita Børstemundstykke (Dcl182z) – 198552-4 som du kan købe for 53.00 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 580 kr.
   Ovenstående Børstemundstykke data og priser er hentet fra 9 butikker (Basic Clean, Proshop.dk, HUMA.dk, Carls.nu, Toolster.dk, Homeshop.dk, Kai Berntsen ApS, Quickparts.dk, Evermart.dk). Alle Børstemundstykke tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

   Flere Børstemundstykke guides:

   Fandt du ikke det rigtige Børstemundstykke blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Børstemundstykke: