Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Fiskars tang. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Fiskars tang tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Fiskars Functional Form tang 28,7 cm.

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Fiskars Functional Form tang 28,7 cm.” fås til 66,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne praktiske tang fra Fiskars Functional Form-kollektion er designet med små gribedutter for enden, som sammen med de orange silikonebånd gør det let at gribe om råvarerne på panden, når de skal vendes eller flyttes.
Tangen har en ergonomisk form, så d…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Fiskars Essential Tang 29 cm

Sidste produkt på vores liste er Fiskars Essential Tang 29 cm som vi har fundet til 33,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Praktisk tang fra Fiskars, der er ideel til at vende f.eks.
kød på panden.
Tangen har en god længde på 29 cm, så du sikkert kan vende madvarer på panden uden at brænde dig, hvilket er relevant, hvis du steger i olie, hvor det godt kan strinte lidt.
Tangen…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Fiskars Tang på listen er Fiskars Functional Form tang 28,7 cm. fra KitchenOne.dk med en pris på 66.00. Billigste udvalgte Tang er Fiskars Essential Tang 29 cm som du kan købe for 33.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 33 kr.
Ovenstående Fiskars Tang data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Fiskars Tang tilbud er opdateret i dag 01-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tang guides:

Fandt du ikke det rigtige Tang blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tang: