Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde slibesten. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle slibesten tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: One80 Flad Slibesten til dartpile

  • Dagens pris: 10,- kr.
  • Fundet hos Dartshop

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Dartshop.

Her kan “One80 Flad Slibesten til dartpile” fås til 10,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Slibesten/ dart-shapener til ståldartpile fra One80.Denne i flad form.Sørg for altid at holde spidserne på pilene skarpe, dette minimere bounce-outs og slitage på skiven….

Se hos Dartshop ❯❯

2: Bull’s Slibesten til dartpile

  • Dagens pris: 15,- kr.
  • Fundet hos Dartshop

Anden anbefaling har vi fundet hos Dartshop, hvor du kan købe Bull’s Slibesten til dartpile til kun 15,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Slibe sten/ dart-shapener til ståldartpile….

Se hos Dartshop ❯❯

3: One80 Slibesten i nøglering

  • Dagens pris: 25,- kr.
  • Fundet hos Dartshop

Næste anbefaling er “One80 Slibesten i nøglering”.

Dagens bedste tilbud på “One80 Slibesten i nøglering” har vi fundet hos Dartshop hvor prisen lige nu er 25,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Slibesten/ dart-shapener til ståldartpile fra One80.Denne slibesten er monteret i en nøglering.Sørg for altid at holde spidserne på pilene skarpe, dette minimere bounce-outs og slitage på skiven….

Se hos Dartshop ❯❯

4: Wüsthof Slibesten J3000/8000

Sidste produkt på vores liste er Wüsthof Slibesten J3000/8000 som vi har fundet til 548,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Slib dine knive ofte med vådslibestenen fra tyske Wüsthof, så køkkenet altid er udstyret med knive med optimal skarphed.
Slibestenen har to sider: en med fine korn (3000) og en med superfine korn (8000).
Det gør slibestenen yderst velegnet til slibning af…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste slibesten i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse slibesten:

Dyreste Slibesten på listen er Record Vådsliber WG250 med diamantafretter til slibesten fra Dorch & Danola A/S med en pris på 2396.00. Billigste udvalgte Slibesten er Witte Mollen Slibesten lille, RØD som du kan købe for 9.95 hos Os Med Kæledyr. Forskellen på de to priser er 2386.05 kr. – de 4 Slibesten vi har fundet koster i gennemsnit 12229 kr.
Ovenstående Slibesten data og priser er hentet fra 38 butikker (Dartshop, KitchenOne.dk, Proshave, 55Nord.dk, OutdoorPro.dk, Knivsalg.dk, MAXiPRO, Multitool.dk, Outmore.dk, Godsejeren, Pro Outdoor, GrejFreak.dk, Toolworld.dk, Globaltools, Homeshop.dk, Proshop.dk, Qknives.dk, Hunterspoint, Dorch & Danola A/S, Gastrotools, Friluftsland.dk, Carls.nu, Toolster.dk, Handelshuset Aulum, Outdoorstore, Os Med Kæledyr, Kun Det Bedste, Fiskegrej.dk, Apuls.dk, RejseGear.dk, Quickparts.dk, WATTOO.DK, Davidsenshop.dk, VVSproffen.dk, Elvvs.dk, vvs.dk, Plusshop.dk, Bazta.com). Alle Slibesten tilbud er opdateret i dag 11-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Slibesten guides:

Fandt du ikke det rigtige Slibesten blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Slibesten: