Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Zwilling slibesten. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Zwilling slibesten tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Zwilling Slibesten – TWIN Stone Pro

  • Dagens pris: 450,- kr.
  • Fundet hos Proshave
  • Mærke: Zwilling

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Proshave.

Her kan “Zwilling Slibesten – TWIN Stone Pro” fås til 450,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
* Opnå optimal skarphed på dine knive med denne slibesten. Med et skarpt knivsblad i køkkenet bliver de mange opgaver løst lidt nemmere, men en kniv kan blive sløv med tiden, så at have et redskab ved hånden til at holde bladene skarpe er essentielt f…

Se hos Proshave ❯❯

2: Zwilling Bob Kramer Holder til slibesten

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Zwilling Bob Kramer Holder til slibesten til kun 576,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Praktisk bambusholder fra tyske Zwilling, der er beregnet til at holde slibesten.
Holderen gør det let og hurtigt for dig at slibe et knivblad.
Holderen er en del af Bob Kramer-serien og er derfor også særdeles velegnet til netop denne series slibesten,…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Zwilling Twin Stone Pro slibesten 3000/8000

Sidste produkt på vores liste er Zwilling Twin Stone Pro slibesten 3000/8000 som vi har fundet til 683,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne slibesten er et must til at vedligeholde og slibe dine dyrebare skæreredskaber.
Det er uundgåeligt, at knive med tiden bliver lidt sløve, men med denne slibesten kan du hurtigt genvinde deres skarphed, så dine knive igen glider let igennem kød og gr…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Zwilling slibesten i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Zwilling slibesten:

Dyreste Zwilling Slibesten på listen er Zwilling Twin Stone Pro slibesten 3000/8000 fra KitchenOne.dk med en pris på 683.00. Billigste udvalgte Slibesten er Zwilling Slibesten – TWIN Stone Pro som du kan købe for 450.00 hos Proshave. Forskellen på de to priser er 233 kr. – de 3 Zwilling Slibesten vi har fundet koster i gennemsnit 569.67 kr.
Ovenstående Zwilling Slibesten data og priser er hentet fra 2 butikker (Proshave, KitchenOne.dk). Alle Zwilling Slibesten tilbud er opdateret i dag 11-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Slibesten guides:

Fandt du ikke det rigtige Slibesten blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Slibesten: