Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Zarges sikkerhedsbøjle. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Zarges sikkerhedsbøjle tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Zarges Jumbo-Trappestige U/Sikkerhedsbøjle

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Stigefabrikken.dk.

Her kan “Zarges Jumbo-Trappestige U/Sikkerhedsbøjle” fås til 3757,50 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Zarges Plazamax P er en kompakt trappestige/arbejdabuk, i sammenklappet tilstand.
De gummibelagte trin og den store ståflade medføre høj skridsikkerhed. …

Se hos Stigefabrikken.dk ❯❯

2: Zarges Jumbo-Trappestige M/Sikkerhedsbøjle

Sidste produkt på vores liste er Zarges Jumbo-Trappestige M/Sikkerhedsbøjle som vi har fundet til 6695,- hos Stigefabrikken.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Zarges Jumbo Trappestige er for dig, der lægger vægt på kvalitet, sikkerhed og komfort.Trappestigen er meget kompakt i sammenklappet tilstand, og har høj skridsikkerhed på grund af de gummibelagte trin.
Den store 230 x 360 mm ståflade sørger for både komf…

Se hos Stigefabrikken.dk ❯❯

Dyreste Zarges Sikkerhedsbøjle på listen er Zarges Jumbo-Trappestige M/Sikkerhedsbøjle fra Stigefabrikken.dk med en pris på 6695.00. Billigste udvalgte Sikkerhedsbøjle er Zarges Jumbo-Trappestige U/Sikkerhedsbøjle som du kan købe for 3757.50 hos Stigefabrikken.dk. Forskellen på de to priser er 2937.5 kr.
Ovenstående Zarges Sikkerhedsbøjle data og priser er hentet fra 1 butikker (Stigefabrikken.dk). Alle Zarges Sikkerhedsbøjle tilbud er opdateret i dag 07-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sikkerhedsbøjle guides:

Fandt du ikke det rigtige Sikkerhedsbøjle blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sikkerhedsbøjle: