Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde yderdør. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle yderdør tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Home>it Dørgreb i rustfrit stål til yderdør

  Vores første anbefaling er “Home>it Dørgreb i rustfrit stål til yderdør” som er vores bedste anbefaling

  Forhandlerens beskrivelse:
  Home-it Dørgreb i rustfrit stål til yderdør – 13350Dørgreb til yderdør i børstet rustfrit stål Leveres med rosetter, cylinderbesætning til oval cylinder samt skruer til monteringDørtykkelse: 34-65 mmDørgrebspind: 8 x 8 x 120 mm…

  Tjek bedste pris ❯❯

  2: Swedoor Monteringssæt til yderdør

   Sidste produkt på vores liste er Swedoor Monteringssæt til yderdør som vi har fundet til 248,- hos Homeshop.dk.

   Forhandlerens beskrivelse:
   Med et komplet monteringssæt er du hjulpet godt på vej med monteringen af din dør.
   Monteringssættet indeholder alle de løsdele, som du skal bruge: Kiler, afstandstykker, rawplugs, skruer, dækpropper og bit, der passer til skruerne….

   Tjek bedste pris ❯❯

   Dyreste Yderdør på listen er Home>it Dørgreb i rustfrit stål til yderdør fra Proshop.dk med en pris på 307.00. Billigste udvalgte Yderdør er Swedoor Monteringssæt til yderdør som du kan købe for 248.00 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 59 kr.
   Ovenstående Yderdør data og priser er hentet fra 2 butikker (Proshop.dk, Homeshop.dk). Alle Yderdør tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.