Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Xiaomi luftpumpe. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Xiaomi luftpumpe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Xiaomi 1S Transportabel elektrisk luftkompressor (luftpumpe)

  • Mærke: Xiaomi

Vores første anbefaling er “Xiaomi 1S Transportabel elektrisk luftkompressor (luftpumpe)” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Xiaomi Portable Electric Air Compressor 1S er en kraftfuld og kompakt luftkompressor for hurtig og effektiv dækpumpning.
Med en evne til at kunne pumpe to bildæk helt eller til at lave otte genopfyldninger på en opladning, har du her en 45,5% forbedring f…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Xiaomi Mi Transportabel elektrisk luftkompressor (luftpumpe)

  • Mærke: Xiaomi

Sidste produkt på vores liste er Xiaomi Mi Transportabel elektrisk luftkompressor (luftpumpe) som vi har fundet til 447,- hos Proshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Få det perfekte luftryk i stedet for at pumpe for lidt eller for meget, med denne pumpe bestemmer du selv hvilket tryk du vil have og helt automatisk.Du vælger blot ønsket lufttryk via LED-displayet, vælger det rigtige mundstykke og lader Xiaomi Mi Portab…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Xiaomi Luftpumpe på listen er Xiaomi Mi Transportabel elektrisk luftkompressor (luftpumpe) fra Proshop.dk med en pris på 447.00. Billigste udvalgte Luftpumpe er Xiaomi 1S Transportabel elektrisk luftkompressor (luftpumpe) som du kan købe for 329.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 118 kr.
Ovenstående Xiaomi Luftpumpe data og priser er hentet fra 1 butikker (Proshop.dk). Alle Xiaomi Luftpumpe tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Luftpumpe guides:

Fandt du ikke det rigtige Luftpumpe blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Luftpumpe: