Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Westmark kødhammer. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Westmark kødhammer tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Westmark Kødhammer

Sidste produkt på vores liste er Westmark Kødhammer som vi har fundet til 229,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne kødhammer, eller “Robusto Special”, som producenten har navngivet den, er en særlig stor og tung udgave af Westmarks klassiske kødhammer.
En tungere hammer gør det lettere at banke hårdt på kødet.
Hammeren har to forskellige sider – én med fin struk…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Westmark Kødhammer på listen er Westmark Kødhammer fra KitchenOne.dk med en pris på 229.00. Billigste udvalgte Kødhammer er Westmark Kødhammer som du kan købe for 229.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Westmark Kødhammer data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Westmark Kødhammer tilbud er opdateret i dag 07-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kødhammer guides:

Fandt du ikke det rigtige Kødhammer blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kødhammer: