Bedste Vitra Håndvask: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Drv.dk » Alle guides » Håndvask » Vitra Håndvask

Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Vitra håndvask. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Vitra håndvask tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Dyreste Vitra Håndvask på listen er Håndvask til nedfældning Alterna Vitra 570x425mm fra Toolworld.dk med en pris på 719.00. Billigste udvalgte Håndvask er Alterna Vitra håndvask 570x425mm. Hvid porcelæn som du kan købe for 625.00 hos VVSproffen.dk. Forskellen på de to priser er 94 kr. – de 2 Vitra Håndvask vi har fundet koster i gennemsnit 672 kr.
Ovenstående Vitra Håndvask data og priser er hentet fra 3 butikker (VVSproffen.dk, Elvvs.dk, Toolworld.dk). Alle Vitra Håndvask tilbud er opdateret i dag 25-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Håndvask guides:

Fandt du ikke det rigtige Håndvask blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Håndvask:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Drv.dk

Mere med Vitra:

Er du vild med Vitra, men Håndvask var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Vitra: