Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde vinduesvasker. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle vinduesvasker tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Vinduesvasker med skånsom microfiberklud 25 cm

  Vores første anbefaling er “Vinduesvasker med skånsom microfiberklud 25 cm” som er vores bedste anbefaling

  Forhandlerens beskrivelse:
  Denne vinduesvasker er ikke kun egnet til vinduer, men kan også sagtens anvendes til andre glatte overflader såsom spejle, kogeplader, brusekabiner, bilruder og borde kan rengøres i en nem, glidende bevægelse.
  Oplev alsidigheden ved din nye bedste ven og…

  Tjek bedste pris ❯❯

  2: Letvægts vinduesvasker og skraber i et -…

   Vores anden anbefaling er “Letvægts vinduesvasker og skraber i et -…” som er vores anbefaling nummer 2

   Forhandlerens beskrivelse:
   Effektiv vinduesvasker og skraber fremstillet i letvægtsmaterialer – udstyret med ergonomisk håndtag   Produktegenskaber Bredde på vinduesvasker og skraber – 25 cm. Udskiftelig microfiber vaskeskind Håndtag med gevind Letvægtsmaterialer – alumini…

   Tjek bedste pris ❯❯

   3: Leifheit 3i1 vinduesvasker

   • Mærke: Leifheit

   Næste anbefaling er “Leifheit 3i1 vinduesvasker” som er nummer 3 på vores liste

   Tjek bedste pris ❯❯

   4: Leifheit vinduesvasker – Nemo

   • Mærke: Leifheit

   Sidste produkt på vores liste er Leifheit vinduesvasker – Nemo som vi har fundet til 599,- hos Coop.dk.

   Tjek bedste pris ❯❯

   Flere produkter.

   De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste vinduesvasker i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse vinduesvasker:

   Dyreste Vinduesvasker på listen er Professionel vinduesvasker Kärcher WVP 10 fra Toolworld.dk med en pris på 1495.00. Billigste udvalgte Vinduesvasker er Leifheit Vinduesvasker Cover som du kan købe for 36.95 hos Bazta.com. Forskellen på de to priser er 1458.05 kr.
   Ovenstående Vinduesvasker data og priser er hentet fra 12 butikker (Capida.dk, HC Farver, Coop.dk, Bolig & Haven, Kitchentime DK, WiStore, Bazta.com, Toolworld.dk, Homeshop.dk, Quickparts.dk, Evermart.dk, Elgiganten). Alle Vinduesvasker tilbud er opdateret i dag 05-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

   Flere Vinduesvasker guides:

   Fandt du ikke det rigtige Vinduesvasker blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vinduesvasker: