Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde vindeltrappe. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle vindeltrappe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Dolle Swing Copenhagen Vindeltrappe

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Stigefabrikken.dk.

Her kan “Dolle Swing Copenhagen Vindeltrappe” fås til 13654,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Pladsbesparende Swing trappe i et moderne nordisk design: Trappen er 64 cm bred, og meget velegnet til mindre rum. DOLLE Swing består af centervange og vandrette fyldninger i gråmalet metal. Gelænderet er med wire fyldninger i stål.  Bemærk: Dolle Swing…

Se hos Stigefabrikken.dk ❯❯

2: Dolle Lambada Vindeltrappe

Anden anbefaling har vi fundet hos Stigefabrikken.dk, hvor du kan købe Dolle Lambada Vindeltrappe til kun 9490,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
DOLLE Lambada har en justerbar vange, som kan drejes i et utal af opstillingsmuligheder og er perfekt til mindre rum. Lambada fra DOLLE har en vange og balustre i koksgrå sprøjtelakeret metal med trin i lakeret multiplexplade bøg.
Gelænderet er udført med…

Se hos Stigefabrikken.dk ❯❯

3: Dolle Graz Vindeltrappe

Sidste produkt på vores liste er Dolle Graz Vindeltrappe som vi har fundet til 6498,- hos Stigefabrikken.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
MINIMALISTISK VINDELTRAPPE I FLEKSIBELT DESIGN FRA DOLLEGraz Grey gør det muligt at få det meste ud af den trange plads, fordi trappen er modulopbygget og kan opstilles på flere forskellige måder.
Trappen har kotelettrin, som gør trappen super pladsbespar…

Se hos Stigefabrikken.dk ❯❯

Dyreste Vindeltrappe på listen er Dolle Swing Copenhagen Vindeltrappe fra Stigefabrikken.dk med en pris på 13654.00. Billigste udvalgte Vindeltrappe er Dolle Graz Vindeltrappe som du kan købe for 6498.00 hos Stigefabrikken.dk. Forskellen på de to priser er 7156 kr.
Ovenstående Vindeltrappe data og priser er hentet fra 1 butikker (Stigefabrikken.dk). Alle Vindeltrappe tilbud er opdateret i dag 01-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.