Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde videokamera. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle videokamera tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Dørklokke med indbygget videokamera og intercom

  Vores første anbefaling er “Dørklokke med indbygget videokamera og intercom” som er vores bedste anbefaling

  Forhandlerens beskrivelse:
  Øg din sikkerhed i hjemmet eller i virksomheden med en kombineret dørklokke, som gennem et live-kamera viser dig, hvem der ringer på!Hvem ringer på? Tag det sikre valg og sørg for, at denne dørklokke med indbygget videokamera er forbundet til mobilen med ToSee-appen, så du får sendt live-video fra døren! Dørklokken har også mikrofon og højttaler, som gør det muligt at bruge den som et intercom til at tale med gæsten.
  Op til fire brugere kan se live streamingen på deres mobiler på samme tid, og en notifikation vil blive udsendt, når nogen ringer på.- Gør dit hjem eller forretning mere sikker- Direkte liv-streaming fra døren- Op til 4 brugere kan se streamingen på samme tid- Bevægelsesdetektor, der aktiverer kameraet- Lyssensor justerer automatisk kameraet- Mikrofon og højttaler gør, at dørklokken kan bruges som intercom- Batteriets levetid på 3-6 måneder- Oplades via micro-USB- Monteringsmateriale inkluderetDørklokken bruger genopladelige 18650 batterier.
  Batterier er ikke inkluderet.Specifikationer:Opløsning: 1280 x 720Synsfelt: 166°WiFi: 2.4GHz 802.11 b / g / nBatteri: 3x 18650 genopladelige batterierBredde: 7,2 cmHøjde: 14 cmDybde: 3 cmVægt: 180 gMateriale: PlastFarve: SølvPakken Indeholder:1 x Dørklokke med videokamera1 x Spændeskiver4 x Monteringsskruer4 x Rawlplugs1 x Sikkerhedsskrue1 x ManualProduktet leveres i original indpakning….

  Tjek bedste pris ❯❯

  2: LED-belysning til kamera og videokamera

   Vores anden anbefaling er “LED-belysning til kamera og videokamera” som er vores anbefaling nummer 2

   Forhandlerens beskrivelse:
   En monterbar LED-lampe, som tilbyder belysning til professionel fotografering og videooptagelse med høj lysstyrke og lavt energiforbrug.
   Kan både bruges bærbart og stationært inden- og udendørs.Dette er en LED-lampe, der tilbyder bærbar belysning til fotografering og videooptagelse, med høj lysstyrke samt lavt energiforbrug for lang batterilevetid.
   Enheden har et LCD-panel med menu-knap, som viser lysstyrke, farvetemperatur og batteriniveau, hvoraf både farvetemperatur og lysstyrke kan justeres.
   Med den medfølgende Hot Shoe adapter, som kan monteres på kameraet og drejes 360°, kan du enkelt anvende den med et kamera, der er i bevægelse.
   Med to alternative strømforsyninger, kan den anvendes både stationært og bærbart, inden- eller udendørs.
   Enheden er kompatibel med et genopladeligt lithiumbatteri (NP-F550 / F960-serien) eller med en DC-strømforsyning for opladning via kabel. Batteri og strømkabel medfølger ikke, så suppler derfor med den strømforsyning, som du selv måtte foretrække.- LED-belysning til kamera og videokamera- Farvetemperatur og lysstyrke kan justeres- LCD-panel med lysstyrke, farvetemperatur, og batteriniveau- Strømforsyning med lithiumbatteri eller DC-strømforsyning (medfølger ikke)Specifikationer:Farve: SortMateriale: PlastMål: 19.2 x 12.8 x 3 cmVægt: 450 gModel: L116TEffekt: 15 WFarvetemperatur: 3300K – 5600KLysstyrke: 20% – 100%Lysstyrke (maks.): 987 LM / 810 Lux/0.5MLystid: 2.4 hFarvegengivelsesindeks: 95 (RA)Batteri: NP-F550/F750/F960, 12V/2A, DC005 General InterfacePakken Indeholder:1x LED-lampe1x Hot Shoe adapter1x ManualOBS! Batteri medfølger ikke.
   Produktet leveres i originalemballage….

   Tjek bedste pris ❯❯

   3: GoPro Grab Bag of Mounts – monteringssæt til videokamera

    Næste anbefaling er “GoPro Grab Bag of Mounts – monteringssæt til videokamera” som er nummer 3 på vores liste

    Forhandlerens beskrivelse:
    Monteringssæt til videokamera, for HERO; HERO3; HERO3+; HERO4; HERO6 Black…

    Tjek bedste pris ❯❯

    5: Gorilla tripod til DSLR, videokamera og GoPro

     Forhandlerens beskrivelse:
     Gorilla tripod til DSLR, videokamera og GoPro med 1/4″ skruehoved.
     Dette device gør det muligt for dig at tage billeder alle steder og under alle forhold. Kan klemmes let omkring lodrette elementer og ujævne underlag.  3 kg kan den bære ca. og den er m…

     Tjek bedste pris ❯❯

     6: DJI Pocket 2 – Håndholdt videokamera + GRATIS 32GB class 10 sd kort + Gratis BonusPlus+ medlemskab

     • Mærke: DJI

     Forhandlerens beskrivelse:
     Optag dine bedste øjeblikke nemt og hurtigt med DJI Pocket 2   DJI Pocket 2 er er et stabiliseret kamera i lommeformat og ekstremt bærbar, og lader dig enkelt og nemt optage mindeværdige øjeblikke.
     Udstyret til at stabilisere bevægelse og tage skarpe fot…

     Tjek bedste pris ❯❯

     7: Ricoh/Pentax Ricoh Theta V – 360° videokamera med 4K

      Sidste produkt på vores liste er Ricoh/Pentax Ricoh Theta V – 360° videokamera med 4K som vi har fundet til 3599,- hos Droneland.dk.

      Forhandlerens beskrivelse:
      Med 360° video i 4K-opløsning og lydoptagelse i 3D giver Ricoh Theta V bogstavelig talt en ny dimension til dine film. Nu kan du indfange alt der sker rundt om dig ned til mindste detalje – og det med et kamera, som er så lille, at det passer ned i skjor…

      Tjek bedste pris ❯❯

      Flere produkter.

      De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste videokamera i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse videokamera:

      Dyreste Videokamera på listen er Ricoh/Pentax Ricoh Theta V – 360° videokamera med 4K fra Droneland.dk med en pris på 3599.00. Billigste udvalgte Videokamera er Gorilla tripod til DSLR, videokamera og GoPro som du kan købe for 116.10 hos Mackabler.dk. Forskellen på de to priser er 3482.9 kr.
      Ovenstående Videokamera data og priser er hentet fra 7 butikker (eStore DK, Proshop.dk, Mackabler.dk, Droneland.dk, Specialkamera.dk, Superprice.dk, Evermart.dk). Alle Videokamera tilbud er opdateret i dag 04-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

      Flere Videokamera guides:

      Fandt du ikke det rigtige Videokamera blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Videokamera: