Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde vidaXL ventil. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle vidaXL ventil tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: vidaXL sandfilter til pool ventil med 4 indstillinger 300 mm blå

  • Dagens pris: 1243,80 kr.
  • Fundet hos Hjemmets
  • Mærke: vidaXL

Sidste produkt på vores liste er vidaXL sandfilter til pool ventil med 4 indstillinger 300 mm blå som vi har fundet til 1243,80 hos Hjemmets.

Forhandlerens beskrivelse:
Sandfilteret er designet til at filtrere og rense vandet i poolen ved brug af sand som filtermiddel. Dette er en meget økonomisk løsning, som ikke kræver en masse vedligeholdelse for at holde vandet i poolen klart og rent.
Sandfilteret er særdeles holdbar…

Se hos Hjemmets ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste vidaXL ventil i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse vidaXL ventil:

Dyreste vidaXL Ventil på listen er vidaXL sandfilter til pool ventil med 4 indstillinger 300 mm blå fra Hjemmets med en pris på 1243.80. Billigste udvalgte Ventil er vidaXL sandfilter til pool ventil med 4 indstillinger 300 mm blå som du kan købe for 1243.80 hos Hjemmets. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 vidaXL Ventil vi har fundet koster i gennemsnit 1243.8 kr.
Ovenstående vidaXL Ventil data og priser er hentet fra 1 butikker (Hjemmets). Alle vidaXL Ventil tilbud er opdateret i dag 12-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Ventil guides:

Fandt du ikke det rigtige Ventil blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Ventil: