Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde vidaXL påfyldning. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle vidaXL påfyldning tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: vidaXL vakuumsæt til tømning og påfyldning af kølesystem

  • Mærke: vidaXL

Sidste produkt på vores liste er vidaXL vakuumsæt til tømning og påfyldning af kølesystem som vi har fundet til 430,- hos VidaXL DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette tømings- og påfyldningssæt med vakuum kan hurtigt genopfylde hele køretøjets kølesystem. Dette sæt fjerner behovet for at udlufte og tømme systemet for at fjerne luftlommer.
Sættet inkluderer en fleksibel slange til arbejde på vanskeligt tilgængelige forbindelser.
Trykmåleren har en beskyttelsesmuffe og en trykaflastningsventil. Sættet inkluderer en universaladapter til brug på kølesystemer på de fleste biler, SUV’er, varevogne og lette lastbiler.
Den kraftige, blæsestøbte plastkuffert medfølger for nem transport og opbevaring.
Sættet er let at betjene med den detaljerede brugermanual. Pakken indeholder 1 vakuumpåfyldningsværktøj, 1 universal køleradapter, 1 kølemiddelslange, 1 plastkuffert og 1 brugermanual .
Farve: Rød, sort og blå Materiale: Metal og plastik Lufttryk: 90 psi Pakken indeholder: 1 x rengørings- og genopfyldningsredskab med vakuum 1 x universel køleradapter 1 x kølemiddelslange 1 x bærekuffert 1 x brugermanual…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste vidaXL Påfyldning på listen er vidaXL vakuumsæt til tømning og påfyldning af kølesystem fra VidaXL DK med en pris på 430.00. Billigste udvalgte Påfyldning er vidaXL vakuumsæt til tømning og påfyldning af kølesystem som du kan købe for 430.00 hos VidaXL DK. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående vidaXL Påfyldning data og priser er hentet fra 1 butikker (VidaXL DK). Alle vidaXL Påfyldning tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Påfyldning guides:

Fandt du ikke det rigtige Påfyldning blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Påfyldning: