Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde vidaXL borepatron. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle vidaXL borepatron tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: vidaXL borepatron m. quick release-funktion MT2-B18 16 mm spændeområde

  • Dagens pris: 504,- kr.
  • Fundet hos Hjemmets
  • Mærke: vidaXL

Sidste produkt på vores liste er vidaXL borepatron m. quick release-funktion MT2-B18 16 mm spændeområde som vi har fundet til 504,- hos Hjemmets.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne robuste borepatron med spidsbue MT2-B18 anvendes med boremaskiner, fræsemaskiner, drejebænke, boredrejebænke og elektriske håndværktøjer.
Den har et spændeområde på 1-16 mm. Denne borepatron er lavet af varmebestandigt stål med høj hårdhed, høj præc…

Se hos Hjemmets ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste vidaXL borepatron i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse vidaXL borepatron:

Dyreste vidaXL Borepatron på listen er vidaXL borepatron m. quick release-funktion MT2-B18 16 mm spændeområde fra Hjemmets med en pris på 504.00. Billigste udvalgte Borepatron er vidaXL borepatron m. quick release-funktion MT2-B18 16 mm spændeområde som du kan købe for 504.00 hos Hjemmets. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 vidaXL Borepatron vi har fundet koster i gennemsnit 504 kr.
Ovenstående vidaXL Borepatron data og priser er hentet fra 1 butikker (Hjemmets). Alle vidaXL Borepatron tilbud er opdateret i dag 11-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Borepatron guides:

Fandt du ikke det rigtige Borepatron blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Borepatron: