Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Victorinox urtekniv. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Victorinox urtekniv tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Victorinox Knivsæt med kokkekniv, brødkniv, trancherkniv og urtekniv

  • Mærke: Victorinox

Vores første anbefaling er “Victorinox Knivsæt med kokkekniv, brødkniv, trancherkniv og urtekniv” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Med dette knivsæt fra Victorinox behøver du næsten ikke andet.
I sættet får du nemlig en kokkekniv, en brødkniv, en trancherkniv og en urtekniv, alle sammen med skarpe knivblade af schweizisk rustfrit stål. Knivene har ergonomiske skæfter af indisk FSC-ce…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Victorinox Grand Mâitre urtekniv, 10cm.

  • Mærke: Victorinox
  • Størrelse: 10cm

Vores anden anbefaling er “Victorinox Grand Mâitre urtekniv, 10cm.” som er vores anbefaling nummer 2

Forhandlerens beskrivelse:
Skræl kartofler, snit frisk chili og hak hvidløg med denne luksuriøse urtekniv fra Victorinox’ Grand Mâitre-kollektion.
Urtekniven er smedet i ét stykke, så der er en sømløs overgang fra knivblad til -skæfte, hvilket giver kniven et strømlinet udtryk….

Tjek bedste pris ❯❯

3: Victorinox Takket urtekniv med nylonskæfte, 8 cm., orange

  • Mærke: Victorinox
  • Farve: Orange

Næste anbefaling er “Victorinox Takket urtekniv med nylonskæfte, 8 cm., orange” som er nummer 3 på vores liste

Forhandlerens beskrivelse:
Når der skal hakkes hvidløg, ingefær, friske urter og andre råvarer i småtingsafdelingen, er en lille og fiks urtekniv det perfekte redskab.
Denne urtekniv fra Victorinox har en bladlængde på kun 8cm, der gør den god at manøvrere med.
Knivbladet er frems…

Tjek bedste pris ❯❯

4: Victorinox Takket urtekniv med nylonskæfte i sort, 8cm.

  • Mærke: Victorinox
  • Farve: Sort

Sidste produkt på vores liste er Victorinox Takket urtekniv med nylonskæfte i sort, 8cm. som vi har fundet til 75,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Skær små grøntsager såsom chili og hvidløg med denne takkede urtekniv, som også er fremragende til at skære tomater.
Med sit takkede knivblad glider kniven let igennem tomaten helt uden at mase den, hvilket typisk er et problem for den traditionelle urte…

Tjek bedste pris ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Victorinox urtekniv i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Victorinox urtekniv:

Dyreste Victorinox Urtekniv på listen er Victorinox Knivsæt med kokkekniv, brødkniv, trancherkniv og urtekniv fra KitchenOne.dk med en pris på 1099.00. Billigste udvalgte Urtekniv er Victorinox Takket urtekniv med nylonskæfte, 8 cm., orange som du kan købe for 33.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 1066 kr.
Ovenstående Victorinox Urtekniv data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, HUMA.dk). Alle Victorinox Urtekniv tilbud er opdateret i dag 29-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Urtekniv guides:

Fandt du ikke det rigtige Urtekniv blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Urtekniv: