Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde ventilramme. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle ventilramme tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

2: VRGM – Ventilramme m. muffe ?100 mm

  Vores anden anbefaling er “VRGM – Ventilramme m. muffe ?100 mm” som er vores anbefaling nummer 2Tjek bedste pris ❯❯

  7: VGU – Ventilramme m. nippel ?160 mm

   Forhandlerens beskrivelse:
   Ventilramme type VGU er forsynet med bajonetgevind og Lindab Safe tætningssystem, der giver en tæt forbindelse mellem ventilramme og kanal. Ventilrammen VGU, leveres i fire standardstørrelser: 100, 125, 160 og Ø200 mm….

   Tjek bedste pris ❯❯

   8: VRGM – Ventilramme m. muffe ?125 mm

    Sidste produkt på vores liste er VRGM – Ventilramme m. muffe ?125 mm som vi har fundet til 48,- hos WATTOO.DK.

    Forhandlerens beskrivelse:
    Ventilramme, forsynet med bajonetgevind i den ene- og MF-mål (muffemål) i den anden ende….

    Tjek bedste pris ❯❯

    Flere produkter.

    De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste ventilramme i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse ventilramme:

    Dyreste Ventilramme på listen er VGU – Ventilramme m. nippel ?125 mm fra WATTOO.DK med en pris på 132.00. Billigste udvalgte Ventilramme er Ventilramme KK ?125mm lang som du kan købe for 16.20 hos WATTOO.DK. Forskellen på de to priser er 115.8 kr.
    Ovenstående Ventilramme data og priser er hentet fra 3 butikker (WATTOO.DK, VVSproffen.dk, Elvvs.dk). Alle Ventilramme tilbud er opdateret i dag 29-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

    Flere Ventilramme guides:

    Fandt du ikke det rigtige Ventilramme blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Ventilramme: