Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde vandslange. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle vandslange tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Vandslange gul 12 mm x 50 m 56315

 • Farve: Gul

Vores første anbefaling er “Vandslange gul 12 mm x 50 m 56315” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Den robuste PVC-slange fra Draper Tools er lavet med garnforstærkning af polyester for knækmodstand.
Denne slange er bygget til at holde takket være sin tykke væg (2 mm minimums tykkelse).
For at gøre den ekstra stærk har slangens udvendige lag en ekstra…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Vandslange gul 12 mm x 30 m 56314

 • Farve: Gul

Vores anden anbefaling er “Vandslange gul 12 mm x 30 m 56314” som er vores anbefaling nummer 2

Forhandlerens beskrivelse:
Den robuste PVC-slange fra Draper Tools er lavet med garnforstærkning af polyester for knækmodstand.
Denne slange er bygget til at holde takket være sin tykke væg (2 mm minimums tykkelse).
For at gøre den ekstra stærk har slangens udvendige lag en ekstra…

Tjek bedste pris ❯❯

3: Ekspanderende Vandslange

  Næste anbefaling er “Ekspanderende Vandslange” som er nummer 3 på vores liste

  Forhandlerens beskrivelse:
  Vandslanger er temmelig besværlige.
  Men ikke denne her.
  Når den fyldes med vand, bliver den tre gange så lang, og når den tømmes, trækker den sig sammen.
  Desuden filtrer den sig ikke sammen!…

  Tjek bedste pris ❯❯

  4: 20 m Magic Hose Ekspanderende vandslange – Grøn

  • Farve: Grøn

  Sidste produkt på vores liste er 20 m Magic Hose Ekspanderende vandslange – Grøn som vi har fundet til 209,- hos eStore DK.

  Forhandlerens beskrivelse:
  Nu bliver det endnu nemmere at vande takket være denne vandslange der udvider sig under brug, så du ikke længere behøver ?kæmpe? mod den gammeldags gummislange!Glem alt om den gamle vandslange, og sats i stedet på denne smarte vandslange der udvider sig under brug, på den måde bliver det lettere at vande havens planter og vaske bilen.
  Den ekspanderende vandslange er mere fleksibel i forhold til gummi- og plastslanger, ligesom den er nemmere at lægge ud på jorden mellem havens blomster og buske i vejkanterne.Der medfølger et mundstykke med 8 forskellige sprøjteindstillinger samt en lås så du ikke behøver holde vandslangens håndtag inde, mens du vander.Når slangen ikke længere er i brug, krymper den, og den er derfor nem at opbevare på trænge steder hvor der eksempelvis ikke er plads til en plast- eller gummislange.
  Trods den kompakte opbevaringsstørrelse er slangen 30 meter lang, og den er fremstillet af et slidstærkt polyestermateriale der tåler slag mod sten og asfalt.- Udvider sig når den anvendes- Kan på fleksibel vis lægges ud på jorden mellem blomster og buske- Krymper efter anvendelse så du opnår en mere kompakt opbevaring- Slidstærkt materiale- Der medfølger et mundstykke med 8 sprøjteindstillinger og lås til håndtagetSpecifikationer:Længde: 20 mVægt: 817 gMateriale: PolyesterFarve: GrønPakken Indeholder:1x 20 m Magic Hose Ekspanderende vandslange1x Mundstykke1x Slange adapter1x ManuelProduktet leveres i originalemballage….

  Tjek bedste pris ❯❯

  Flere produkter.

  De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste vandslange i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse vandslange:

  Dyreste Vandslange på listen er Claber vandslange gul 3/4” fra VVSproffen.dk med en pris på 1397.65. Billigste udvalgte Vandslange er ATH-Flex Vandslange som du kan købe for 14.00 hos Profillageret.dk. Forskellen på de to priser er 1383.65 kr.
  Ovenstående Vandslange data og priser er hentet fra 25 butikker (RAW58, CoolStuff.dk, eStore DK, Proshop.dk, Satana.dk, Havehandel.dk, Induclean, Hellers, MiniElektro, Profillageret.dk, Marineudstyr.dk, Plantetorvet.dk, Globaltools, WATTOO.DK, VVSproffen.dk, Toolworld.dk, Homeshop.dk, Gucca.dk, VidaXL DK, Moreland, ScandiHills.dk, vvs.dk, Quickparts.dk, Campstuff, Carlab.dk). Alle Vandslange tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

  Flere Vandslange guides:

  Fandt du ikke det rigtige Vandslange blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vandslange: