Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde væge. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle væge tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Iva LED fyrfadslys med sort væge.

 • Farve: Sort

Vores første anbefaling er “Iva LED fyrfadslys med sort væge.” som er vores bedste anbefalingTjek bedste pris ❯❯

2: Dacore LED bloklys 3D væge 12,5 cm

  Vores anden anbefaling er “Dacore LED bloklys 3D væge 12,5 cm” som er vores anbefaling nummer 2

  Forhandlerens beskrivelse:
  LED vokslys med 3D flamme.
  Flot og dekorativt batterilys der giver dig det flotte lys men så du undgår bekymringerne for at have levende lys tændt i hjemmet.
  Kan anvendes sammen med fjernbetjening https://www.kop-kande.dk/fjernbetjening-til-led-lys-10-funktioner-5702568033029 Højde12,5 cm Diameter 5 cm…

  Tjek bedste pris ❯❯

  3: Dacore LED bloklys 3D væge 10 cm

   Næste anbefaling er “Dacore LED bloklys 3D væge 10 cm” som er nummer 3 på vores liste

   Forhandlerens beskrivelse:
   LED vokslys med 3D flamme.
   Flot og dekorativt batterilys der giver dig det flotte lys men så du undgår bekymringerne for at have levende lys tændt i hjemmet.
   Kan anvendes sammen med fjernbetjening https://www.kop-kande.dk/fjernbetjening-til-led-lys-10-funktioner-5702568033029 Højde10 cm Diameter 5 cm…

   Tjek bedste pris ❯❯

   4: Væge til bivokslys 1 meter

    Sidste produkt på vores liste er Væge til bivokslys 1 meter som vi har fundet til 2,- hos Hedenhus.dk.

    Forhandlerens beskrivelse:
    Væge til at lave dine egne lys af bivoks plader, sælges i metermål….

    Tjek bedste pris ❯❯

    Flere produkter.

    De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste væge i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse væge:

    Dyreste Væge på listen er TenderFlame Tulip 18 Porcelain – Sort – FW (50 mm aflang væge) fra Pejsen.com med en pris på 599.00. Billigste udvalgte Væge er Væge til bivokslys 1 meter som du kan købe for 2.00 hos Hedenhus.dk. Forskellen på de to priser er 597 kr.
    Ovenstående Væge data og priser er hentet fra 16 butikker (Lyshygge.dk, Kop&Kande DK, Hedenhus.dk, Army Star, Friluftsland.dk, Made4men, Outmore.dk, OutdoorPro.dk, Marineudstyr.dk, GrejFreak.dk, Creativ Company, Homeshop.dk, Rito.dk, ScandiHills.dk, Pejsen.com, Godsejeren). Alle Væge tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

    Flere Væge guides:

    Fandt du ikke det rigtige Væge blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Væge: