Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde universaltang. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle universaltang tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Snap’N Grip Universaltang – Rød

 • Farve: Rød

Vores første anbefaling er “Snap’N Grip Universaltang – Rød” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Smart selvjusterende tang, som tilpasser sig alle størrelser af møtrikker og rør m.m. fra 8 til 32mm.Her i discount udgave – samme design og funktion, men ikke samme høje kvalitet og finish som den blå udgave.Rigtig godt supplement til en svensknøgle, rør…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Snap’N Grip Universaltang

  Vores anden anbefaling er “Snap’N Grip Universaltang” som er vores anbefaling nummer 2

  Forhandlerens beskrivelse:
  Smart selvjusterende tang i god kvalitet.
  Den tilpasser sig alle størrelser af møtrikker og rør m.m. fra 8 til 32mm.Rigtig godt supplement til en svensknøgle, rørtang eller fastholdetang….

  Tjek bedste pris ❯❯

  3: Staub Universaltang Sort 31cm

  • Mærke: Staub
  • Farve: Sort

  Næste anbefaling er “Staub Universaltang Sort 31cm” som er nummer 3 på vores liste

  Forhandlerens beskrivelse:
  Med denne universal tang fra Staub kan du nemt vende pølserne på grillen, bøfferne på panden eller røre salaten.
  Tangen kan anvendes til en bred vifte af opgaver og er derfor et must i køkkenet. Designet med blandingen af silikone og akacietræ giver den…

  Tjek bedste pris ❯❯

  4: Universaltang tsz-uni new

   Sidste produkt på vores liste er Universaltang tsz-uni new som vi har fundet til 6241,- hos WATTOO.DK.

   Forhandlerens beskrivelse:
   Med automatisk slippe- og løftefunktion, så man ikke skal ud af maskinen. Stærk tang til kantsten, betonelementer og lignende i vej-, have- og anlægssektoren. Åbningsvidde: 50-600 mm. Gribedybde: 180 mm. Tilbehør: dyb…

   Tjek bedste pris ❯❯

   Flere produkter.

   De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste universaltang i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse universaltang:

   Dyreste Universaltang på listen er Universaltang tsz-uni new fra WATTOO.DK med en pris på 6241.00. Billigste udvalgte Universaltang er Universaltang, 1 stk. som du kan købe for 48.95 hos Creativ Company. Forskellen på de to priser er 6192.05 kr.
   Ovenstående Universaltang data og priser er hentet fra 7 butikker (Alabazar, KitchenOne.dk, WATTOO.DK, Globaltools, Kitchentime DK, Creativ Company, vvs.dk). Alle Universaltang tilbud er opdateret i dag 30-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

   Flere Universaltang guides:

   Fandt du ikke det rigtige Universaltang blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Universaltang: