Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde underkant. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle underkant tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Weber Grillgitter med underkant 57cm

 • Mærke: Weber

Vores første anbefaling er “Weber Grillgitter med underkant 57cm” fra mærket Weber.

Forhandlerens beskrivelse:
Webers grill sortiment er fyldt med tilbehør i førsteklasse.
Her får du et smart og praktisk gitter der passer til  din Weber briket-grill i enten 47 cm eller 57 cm. Risten er sammenfoldelig, hvilket gør det letter at komme brændstof og flis når du arbej…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Duravit Vero vask 50cm W m. 1 hh og slebet underkant m.Wondergliss

  Sidste produkt på vores liste er Duravit Vero vask 50cm W m. 1 hh og slebet underkant m.Wondergliss som vi har fundet til 3272,- hos Elvvs.dk.

  Forhandlerens beskrivelse:
  Duravit Vero vask 50cm, m. 1 hh og slebet underkant m.WonderglissWondergliss er en ekstra belægning der er brændt ind i glasuren.
  Det gør at kalk og snavs har vanskeligere ved at angribe og sætte sig fast i porcelænet.
  Porcelænet bevarer sin finish langt…

  Tjek bedste pris ❯❯

  Dyreste Underkant på listen er Duravit Vero vask 50cm W m. 1 hh og slebet underkant m.Wondergliss fra Elvvs.dk med en pris på 3272.00. Billigste udvalgte Underkant er Weber Grillgitter med underkant 57cm som du kan købe for 399.95 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 2872.05 kr.
  Ovenstående Underkant data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Elvvs.dk). Alle Underkant tilbud er opdateret i dag 05-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

  Flere Underkant guides:

  Fandt du ikke det rigtige Underkant blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Underkant: