Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Tunturi låsering. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Tunturi låsering tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Tunturi OL Låseringe (50 mm)

  • Mærke: Tunturi

Sidste produkt på vores liste er Tunturi OL Låseringe (50 mm) som vi har fundet til 149,- hos Fitnessshoppen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Kan du lide at træne med olympiske vægtplader og vægtstænger? Så er det vigtigt, at vægtene er tæt fastgjort, og at de ikke bevæger sig eller glider af stangen.
Disse Tunturi olympiske låseringe er velegnede til 50 mm. Olympiske kofangerplader og vægtplad…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Tunturi Låsering på listen er Tunturi OL Låseringe (50 mm) fra Fitnessshoppen.dk med en pris på 149.00. Billigste udvalgte Låsering er Tunturi OL Låseringe (50 mm) som du kan købe for 149.00 hos Fitnessshoppen.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Tunturi Låsering data og priser er hentet fra 1 butikker (Fitnessshoppen.dk). Alle Tunturi Låsering tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Låsering guides:

Fandt du ikke det rigtige Låsering blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Låsering: