Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Trixie slibesten. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Trixie slibesten tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Trixie Slibesten til kaniner & gnavere af ler m. persille

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Os Med Kæledyr.

Her kan “Trixie Slibesten til kaniner & gnavere af ler m. persille” fås til 34,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mursten af ler m. persille,Lersten med blomstermed naturlig lerunderstøtter nedslidning af tænderhængende eller liggende100 g…

Se hos Os Med Kæledyr ❯❯

2: Trixie Slibesten til kaniner & gnavere af ler m. blomster

Sidste produkt på vores liste er Trixie Slibesten til kaniner & gnavere af ler m. blomster som vi har fundet til 34,95 hos Os Med Kæledyr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mursten af ler m. blomster,Lersten med blomstermed naturlig lerunderstøtter nedslidning af tænderhængende eller liggende100 g…

Se hos Os Med Kæledyr ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Trixie slibesten i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Trixie slibesten:

Dyreste Trixie Slibesten på listen er Trixie Slibesten til kaniner & gnavere af ler m. persille fra Os Med Kæledyr med en pris på 34.95. Billigste udvalgte Slibesten er Trixie Slibesten til kaniner & gnavere af ler m. persille som du kan købe for 34.95 hos Os Med Kæledyr. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 2 Trixie Slibesten vi har fundet koster i gennemsnit 34.95 kr.
Ovenstående Trixie Slibesten data og priser er hentet fra 1 butikker (Os Med Kæledyr). Alle Trixie Slibesten tilbud er opdateret i dag 12-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Slibesten guides:

Fandt du ikke det rigtige Slibesten blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Slibesten: