Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Tristar kedel. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Tristar kedel tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Tristar WK-1341 Retro El Kedel

  • Mærke: Tristar

Sidste produkt på vores liste er Tristar WK-1341 Retro El Kedel som vi har fundet til 279,- hos Homeshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Tristar WK-1341 Retro El Kedel   Elsker du te og vil du gerne kunne koge vand hurtigt og nemt? Så passer Tristar WK-1341 retro-kedel perfekt til dig! Denne kedel har alle de funktioner, du leder efter i en kedel. Den har en volumen på 1,7 liter.
Derudo…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Tristar Kedel på listen er Tristar WK-1341 Retro El Kedel fra Homeshop.dk med en pris på 279.00. Billigste udvalgte Kedel er Tristar WK-1341 Retro El Kedel som du kan købe for 279.00 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Tristar Kedel data og priser er hentet fra 1 butikker (Homeshop.dk). Alle Tristar Kedel tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kedel guides:

Fandt du ikke det rigtige Kedel blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kedel: