Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde touchpanel. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle touchpanel tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: LK KNX MultiTouch Pro touchpanel, koksgrå

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Proshop.dk.

Her kan “LK KNX MultiTouch Pro touchpanel, koksgrå” fås til 2464,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
MultiTouch Pro er en vægmonteret touchskærm til betjening af KNX systemer.
MultiTouch Pro gør det muligt at styre generelle rumfunktioner som temperatur, persienner, belysning og scenarier med et intuitiv brugerinterface som anvender den velkendte tankega…

Se hos Proshop.dk ❯❯

2: Nilan Comfort CT500 med HMI touchpanel, indbl?sning h?jre

Anden anbefaling har vi fundet hos WATTOO.DK, hvor du kan købe Nilan Comfort CT500 med HMI touchpanel, indbl?sning h?jre til kun 19161,- kr.

Se hos WATTOO.DK ❯❯

3: Hmi touchpanel CTS602 eftermontage

Næste anbefaling er “Hmi touchpanel CTS602 eftermontage”.

Dagens bedste tilbud på “Hmi touchpanel CTS602 eftermontage” har vi fundet hos WATTOO.DK hvor prisen lige nu er 1659,- kr.

Se hos WATTOO.DK ❯❯

4: Dali-2 touchpanel med 4 grupper og scener plus tunable white

Sidste produkt på vores liste er Dali-2 touchpanel med 4 grupper og scener plus tunable white som vi har fundet til 2456,- hos LampeGuru.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
DALI-2 Touchpanel har allerede et predefinereret front layout som giver mulighed for manuel styring af gruppe opdelt belysning, kombineret med komfortable lysscenarier.
Det er også muligt at skifte farvetemperaturen på lyset efter behov.
Touchpanelet har…

Se hos LampeGuru.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste touchpanel i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse touchpanel:

Dyreste Touchpanel på listen er Nilan Comfort 302 Top HMI Ven. med CTS602 light HMI touchpanel indblæsning Venstre fra VVSproffen.dk med en pris på 19649.25. Billigste udvalgte Touchpanel er Touchpanel passer til Körting som du kan købe for 849.00 hos Quickparts.dk. Forskellen på de to priser er 18800.25 kr.
Ovenstående Touchpanel data og priser er hentet fra 5 butikker (Proshop.dk, WATTOO.DK, LampeGuru.dk, VVSproffen.dk, Quickparts.dk). Alle Touchpanel tilbud er opdateret i dag 05-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Touchpanel guides:

Fandt du ikke det rigtige Touchpanel blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Touchpanel: