Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde termostatarmatur. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle termostatarmatur tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Hansgrohe showerselect s termostatarmatur til indbygning med afspærring til 2 udtag, poleret guld-optik

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Proshop.dk.

Her kan “Hansgrohe showerselect s termostatarmatur til indbygning med afspærring til 2 udtag, poleret guld-optik” fås til 6090,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
hansgrohe ShowerSelect S Termostatarmatur til indbygning med afspærring til 2 udtag, poleret guld-optik…

Se hos Proshop.dk ❯❯

2: Damixa Tradition termostatarmatur til kar/bruser krom

Anden anbefaling har vi fundet hos Proshop.dk, hvor du kan købe Damixa Tradition termostatarmatur til kar/bruser krom til kun 2505,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Tradition termostatarmatur kar/bruserMed antiskoldning og vandsparefunktionKeramisk kartuscheStandard 150 mm CCInklusiv rosetter og excentriske forskruninger3/4'' studs op for bruserstang1/2'' tilslutning…

Se hos Proshop.dk ❯❯

3: Damixa Drejbar afgangsbøjning til TMC termostatarmatur, krom

Næste anbefaling er “Damixa Drejbar afgangsbøjning til TMC termostatarmatur, krom”.

Dagens bedste tilbud på “Damixa Drejbar afgangsbøjning til TMC termostatarmatur, krom” har vi fundet hos Proshop.dk hvor prisen lige nu er 108,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Produkt TilbehørAfgangsbøjning Til Termostatbatteri Tmc Artikel Nr.: 27803Vvs Nr.: 727823604Overflader: KromStandard Egenskaber: Udløbsbøjning For Termostatbatteri…

Se hos Proshop.dk ❯❯

4: Damixa Clover Green termostatarmatur til kar/brus, krom

  • Dagens pris: 1701,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Farve: Grøn

Produkt nummer 4 på vores “termostatarmatur-liste” er Damixa Clover Green termostatarmatur til kar/brus, krom som du lige nu kan købe for 1701,- hos Proshop.dk

Forhandlerens beskrivelse:
At tage et bruse- eller karbad skal være forbundet med velvære og komfort, uanset hvor lang tid, badet varer.
Hver eneste termostat fra Damixa er udviklet, designet og fremstillet med vores ufravigelige fokus på de kvaliteter, Damixa er kendt for: Funktio…

Se hos Proshop.dk ❯❯

5: Grohe Grohtherm SmartControl termostatarmatur til indbygning, krom

Forhandlerens beskrivelse:
Ville du ikke bare ønske, at du kunne få den perfekte vandtemperatur og -gennemstrømning i dit kar- eller brusebad ved at trykke på en enkelt knap? Jamen det kan du nu – med Grohtherm SmartControl. Spækket med nyttige funktioner – bl.a.
en integreret brus…

Se hos Proshop.dk ❯❯

6: Oras Apollo brusesæt med Nova termostatarmatur, krom

Forhandlerens beskrivelse:
Termostatisk bruserarmatur.
Temperaturreguleringen er udstyret med skoldningssikring ved 38°C.
Mængdereguleringen er udstyret med EcoFlow.
Armaturet leveres med smudsfiltre og kontraventiler.
Oras Apollo brusersæt inklusiv håndbruser, 650 mm bruserstang,…

Se hos Proshop.dk ❯❯

7: Hansgrohe showerselect s termostatarmatur til indbygning med afspærring til 2 udtag, mat sort

  • Dagens pris: 5514,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Farve: Sort

Sidste produkt på vores liste er Hansgrohe showerselect s termostatarmatur til indbygning med afspærring til 2 udtag, mat sort som vi har fundet til 5514,- hos Proshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
2 udtagsamtidig anvendelse af flere funktioner på én gangSelect-knap til at åbne/lukke for 2 udtaggennemstrømsmængde øvre udtag: 25 l/mingennemstrømsmængde nedre udtag: 23 l/mintermostatkartusche, start-/stop-ventilsikkerhedsspærre ved 40°Cmulighed for te…

Se hos Proshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste termostatarmatur i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse termostatarmatur:

Dyreste Termostatarmatur på listen er hansgrohe RainSelect termostatarmatur, indbyg. 4 udtag mat hvid fra vvs.dk med en pris på 21436.75. Billigste udvalgte Termostatarmatur er Damixa Drejbar afgangsbøjning til TMC termostatarmatur, krom som du kan købe for 108.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 21328.75 kr.
Ovenstående Termostatarmatur data og priser er hentet fra 8 butikker (Proshop.dk, Davidsenshop.dk, WATTOO.DK, VVSproffen.dk, Homeshop.dk, vvs.dk, Elvvs.dk, Quickparts.dk). Alle Termostatarmatur tilbud er opdateret i dag 30-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Termostatarmatur guides:

Fandt du ikke det rigtige Termostatarmatur blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Termostatarmatur: