Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Tefal snittekniv. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Tefal snittekniv tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Tefal Comfort Snittekniv 20 cm.

  • Mærke: Tefal

Sidste produkt på vores liste er Tefal Comfort Snittekniv 20 cm. som vi har fundet til 49,- hos HvidevareShoppen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Til at hakke og skære i skiver.Inkl. beskyttelseshylsterKomfortområde for bekvem anvendelseVask i opvaskemaskine anbefales ikke.Ergonomisk skaft.De rustfrie knivblade af høj kvalitet er effektive og slidstærke til daglig brug.Hylstrene beskytter knivene f…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Tefal Snittekniv på listen er Tefal Comfort Snittekniv 20 cm. fra HvidevareShoppen.dk med en pris på 49.00. Billigste udvalgte Snittekniv er Tefal Comfort Snittekniv 20 cm. som du kan købe for 49.00 hos HvidevareShoppen.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Tefal Snittekniv data og priser er hentet fra 1 butikker (HvidevareShoppen.dk). Alle Tefal Snittekniv tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Snittekniv guides:

Fandt du ikke det rigtige Snittekniv blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Snittekniv: