Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde stigefod. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle stigefod tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Jumbo Enkeltstige Super Proff M/stigefod

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Stigefabrikken.dk.

Her kan “Jumbo Enkeltstige Super Proff M/stigefod” fås til 2112,50 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
JUMBO Enkeltstige Super Proff M/Stigefod er en ekstra kraftig enkeltstige til den profesionelle håndværker.
Leveres med stigefod for ekstra stabilitet.
JUMBO Super Proff Enkeltstige er en ekstra bred stige 44 cm. Der er en ekstra kraftig stige i håndværke…

Se hos Stigefabrikken.dk ❯❯

2: Jumbo Skydestige P 2×11 trin 5,9m. M/stigefod

Anden anbefaling har vi fundet hos Stigefabrikken.dk, hvor du kan købe Jumbo Skydestige P 2×11 trin 5,9m. M/stigefod til kun 3243,75 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Jumbo Skydestige P 2×11 trin 5,9m. M/stigefod…

Se hos Stigefabrikken.dk ❯❯

3: Wibe Stigefod 4 WTB SF 4

Næste anbefaling er “Wibe Stigefod 4 WTB SF 4”.

Dagens bedste tilbud på “Wibe Stigefod 4 WTB SF 4” har vi fundet hos Stigefabrikken.dk hvor prisen lige nu er 567,50 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Stigefoden giver stigen en bred base og reducerer risikoen for at vælte sidelænsKombiner stigefoden med sikkerhedskroge eller topstøtte til betonelementer som reducerer risikoen for at stigen skrider ud for nedenBruges på jævne underlagMonteres let på sti…

Se hos Stigefabrikken.dk ❯❯

4: Jumbo Enkeltstige Proff 13 trin 3.9m. M/Stigefod

Produkt nummer 4 på vores “stigefod-liste” er Jumbo Enkeltstige Proff 13 trin 3.9m. M/Stigefod som du lige nu kan købe for 2968,75 hos Stigefabrikken.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Jumbo Enkeltstige Proff 13 trin 3.9m. M/Stigefod…

Se hos Stigefabrikken.dk ❯❯

5: Wibe Leddelt stigefod med gummibelægning WTB GSL

Sidste produkt på vores liste er Wibe Leddelt stigefod med gummibelægning WTB GSL som vi har fundet til 1071,25 hos Stigefabrikken.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Den leddelte stigefod reducerer risikoen for at stigen glider ud fra væggenFoden har en gummibelægning der øger friktionen mod hårde underlagFoden har tænder, som let kan vinkles ned efter behovLeddet sikrer, at foden altid får optimal kontakt med underla…

Se hos Stigefabrikken.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste stigefod i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse stigefod:

Dyreste Stigefod på listen er Jumbo Hejsestige Super Proff 2×23 trin 11,9m M/stigefod fra Stigefabrikken.dk med en pris på 10737.50. Billigste udvalgte Stigefod er Wibe Stigefod Tl, 1 Par – WTB GS 56 som du kan købe for 168.00 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 10569.5 kr.
Ovenstående Stigefod data og priser er hentet fra 4 butikker (Stigefabrikken.dk, Davidsenshop.dk, Toolster.dk, Homeshop.dk). Alle Stigefod tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Stigefod guides:

Fandt du ikke det rigtige Stigefod blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Stigefod: