Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde stifter. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle stifter tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Swix Polyetylen stifter, sort, 4 stk

  • Farve: Sort

Vores første anbefaling er “Swix Polyetylen stifter, sort, 4 stk” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Sorte polyetylenstænger der anvendes til at reparere huller, skrammer og ridser i sålerne på ski og snowboards.Stængerne har en diameter på seks mm. og der er fire stk.
i pakken.Det bedre alternativ til Araldit og Kofix….

Tjek bedste pris ❯❯

2: Swix Polyetylen stifter, transparent, 10 stk

  • Farve: Transparent

Vores anden anbefaling er “Swix Polyetylen stifter, transparent, 10 stk” som er vores anbefaling nummer 2

Forhandlerens beskrivelse:
Polyetylen stænger anvendes til at reparere huller, skrammer og ridser i skiens sål.Stængerne har en diameter på 6 mm. og der er 10 stk i pakningen.Det rigtige alternativ til Araldit og Kofix….

Tjek bedste pris ❯❯

3: Watery Anti Dug Stift til svømmebriller

  • Mærke: Watery

Næste anbefaling er “Watery Anti Dug Stift til svømmebriller” som er nummer 3 på vores liste

Tjek bedste pris ❯❯

7: Brads Blomster stift – Orange – 100 stk Ø 7 mm

  • Farve: Orange

Sidste produkt på vores liste er Brads Blomster stift – Orange – 100 stk Ø 7 mm som vi har fundet til 10,- hos Mystone.

Tjek bedste pris ❯❯

Flere produkter.

De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste stifter i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse stifter:

Dyreste Stifter på listen er Harrow pendellampe med stift ophæng fra Lampegiganten DK med en pris på 3199.00. Billigste udvalgte Stifter er 7×7 mm stift til paskvilgreb – 60 mm som du kan købe for 5.65 hos Beslagsmanden. Forskellen på de to priser er 3193.35 kr.
Ovenstående Stifter data og priser er hentet fra 59 butikker (Skisport.dk, Watery.dk, Mystone, Lammeuld.dk, Nordic Nest DK, Lampegiganten DK, Helsebixen.dk, Skilte Gruppen, Iversen-Import.dk, Skinsense, Børn i balance, Proshop.dk, Med24, SoundStoreXL.dk, Vivi´s Butik, Handelshuset Aulum, Hedenhus.dk, Dorch & Danola A/S, Music2you, Outmore.dk, Kids-world.dk, Papir og blæk, Naturdyret.dk, Fluer.dk, Ovellie, Naturebaby.dk, Norliving, Netcreme, Happyhoola, Alttilhundogkat.dk, Legekammeraten.dk, Hobbix.dk, Yves Rocher DK, Bikecycles.dk, Saxo.com, Børnenes Kartel, Billig-Billy, HUMA.dk, Symaskine Torvet, Globaltools, WATTOO.DK, VVSproffen.dk, InCover.dk, Toolworld.dk, Homeshop.dk, BabyGear.dk, Gucca.dk, Rito.dk, Cykelpartner, Moreland, Elvvs.dk, Beslagsmanden, vvs.dk, LampeGuru.dk, Pejsen.com, Quickparts.dk, Toolster.dk, Lamper.dk, Økofamilien). Alle Stifter tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Stifter guides:

Fandt du ikke det rigtige Stifter blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Stifter: