Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Stanley pumpepistol. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Stanley pumpepistol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Pumpepistol m/manometer Stanley

  • Mærke: Stanley

Vores første anbefaling er “Pumpepistol m/manometer Stanley” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Pumpepistol med manometer.
Egnet til at måle dæktryk på bil,cykel-og scooterdæk med dens manometer.
Sæt den til en kompresser og gør det nemt at pumpe dæk.
Rejsevenlig….

Tjek bedste pris ❯❯

2: Pumpepistol med manometer og koblinger Stanley

  • Mærke: Stanley

Sidste produkt på vores liste er Pumpepistol med manometer og koblinger Stanley som vi har fundet til 208,- hos Toolworld.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Lille Stanley trykluft pumpesætsæt til cykel, knallert og bil. Skifter du selv vinterdæk og sommerdæk på bilen er det en god ide at kontrollere dæktrykket når du er færdig.
Denne pumpepistol er perfekt til opgaven.
Sættet består af pumpepistol med manomet…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Stanley Pumpepistol på listen er Pumpepistol med manometer og koblinger Stanley fra Toolworld.dk med en pris på 208.00. Billigste udvalgte Pumpepistol er Pumpepistol m/manometer Stanley som du kan købe for 190.84 hos Toolworld.dk. Forskellen på de to priser er 17.16 kr.
Ovenstående Stanley Pumpepistol data og priser er hentet fra 1 butikker (Toolworld.dk). Alle Stanley Pumpepistol tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Pumpepistol guides:

Fandt du ikke det rigtige Pumpepistol blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Pumpepistol: