Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde ståmåtte. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle ståmåtte tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: JobOut Ståmåtte Med Fodstøtte (1 stk)

  • Mærke: JobOut

Vores første anbefaling er “JobOut Ståmåtte Med Fodstøtte (1 stk)” fra mærket JobOut.

Forhandlerens beskrivelse:
STÅMÅTTE MED FODSTØTTE JobOut Ståmåtte Med Fodstøtte (1 stk) er en ergonomisk ståmåtte med fodstøtte til dig, der ønsker at stå i løbet af en lang arbejdsdag.
Måtten hjælper med at aflaste ben, ryg og nakke, mens fodstøtten bidrager til en naturlig ændrin…

Tjek bedste pris ❯❯

2: JobOut Ståmåtte Design Rund Lysegrå (1 stk)

  • Mærke: JobOut
  • Farve: Lysegrå

Vores anden anbefaling er “JobOut Ståmåtte Design Rund Lysegrå (1 stk)” som er vores anbefaling nummer 2

Forhandlerens beskrivelse:
Flot og stilren ståmåtte i lys grå filtRund ståmåtte fra Jobout i et flot rundt design.Ståmåtten aflaster kroppen ved stående arbejde og fordeler belastningen mellem fødder, hofte og knæ.Ved stående arbejde øger du blodcirkulationen og forbrændingen samt…

Tjek bedste pris ❯❯

3: JobOut Ståmåtte Klassisk (1 stk)

  • Mærke: JobOut

Næste anbefaling er “JobOut Ståmåtte Klassisk (1 stk)” som er nummer 3 på vores liste

Forhandlerens beskrivelse:
Klassisk ergonomisk ståmåtteJobout ståmåtte klassisk er en firkantet ergonomisk ståmåtte, som aflaster din krop ved stående arbejde.
Når du står på den lidt bløde overflade fordeles belastningen på fødder, hofter og knæ.Generelt ved stående arbejde øger d…

Tjek bedste pris ❯❯

4: JobOut Ståmåtte Balance (1 stk)

  • Mærke: JobOut

Produkt nummer 4 på vores “ståmåtte-liste” er JobOut Ståmåtte Balance (1 stk)

Forhandlerens beskrivelse:
Jobout ståmåtte som bidrager til en øget balanceJobout Ståmåtte er en blød, bøjelig måtte som tilpasser sig efter dine fødder.Når du står på Jobout balancemåtten synker du lidt ned i måtten hvilket gør at du får en mere dynamisk og ubalanceret ståposition…

Tjek bedste pris ❯❯

5: JobOut Ståmåtte Design Rund Mørkegrå (1 stk)

  • Mærke: JobOut
  • Farve: Mørkegrå

Sidste produkt på vores liste er JobOut Ståmåtte Design Rund Mørkegrå (1 stk) som vi har fundet til 1029,95 hos Helsebixen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Flot og stilren ståmåtte i mørk grå filtRund ståmåtte fra Jobout i et flot rundt design.Ståmåtten aflaster kroppen ved stående arbejde og fordeler belastningen mellem fødder, hofte og knæ.Ved stående arbejde øger du blodcirkulationen og forbrændingen samt…

Tjek bedste pris ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste ståmåtte i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse ståmåtte:

Dyreste Ståmåtte på listen er KNIPEX Ståmåtte fra Proshop.dk med en pris på 15468.00. Billigste udvalgte Ståmåtte er Easy StandMat – ståmåtte til kontoret som du kan købe for 86.25 hos Ergopartner.dk. Forskellen på de to priser er 15381.75 kr.
Ovenstående Ståmåtte data og priser er hentet fra 7 butikker (Helsebixen.dk, Proshop.dk, Profillageret.dk, Ergopartner.dk, MAXiPRO, Engsig.dk, Evermart.dk). Alle Ståmåtte tilbud er opdateret i dag 04-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Ståmåtte guides:

Fandt du ikke det rigtige Ståmåtte blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Ståmåtte: