Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde slibehjul. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle slibehjul tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Miyabi Toishi Pro knivsliber med to slibehjul

Sidste produkt på vores liste er Miyabi Toishi Pro knivsliber med to slibehjul som vi har fundet til 450,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Med Toishi Pro knivsliberen fra japanske Miyabi kan du slibe dine knive til perfektion. Knivsliberen er udrustet med et keramisk og diamant hjul. Diamant hjulet giver din kniv den perfekt knivsæg og sikrer skarpheden på din kniv, hvor det keramiske hjul…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Slibehjul på listen er Miyabi Toishi Pro knivsliber med to slibehjul fra KitchenOne.dk med en pris på 450.00. Billigste udvalgte Slibehjul er Miyabi Toishi Pro knivsliber med to slibehjul som du kan købe for 450.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Slibehjul data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Slibehjul tilbud er opdateret i dag 04-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Slibehjul guides:

Fandt du ikke det rigtige Slibehjul blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Slibehjul: