Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde slangespids. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle slangespids tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Nito 3/4 omløber 3/4 slangespids

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Proshop.dk.

Her kan “Nito 3/4 omløber 3/4 slangespids” fås til 39,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
NITO 3/4 Omløber 3/4 slangespidsPasser sammen med 3/4 slange…

Se hos Proshop.dk ❯❯

2: Nito 1/2 rustfri koblingshus med 1/2 slangespids

Anden anbefaling har vi fundet hos Proshop.dk, hvor du kan købe Nito 1/2 rustfri koblingshus med 1/2 slangespids til kun 211,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
NITO 1/2 Rustfri Koblingshus med 1/2 slangespidsAnvendelse: Industrien med høje krav til materiale holdbarhed Phamasodisk industri, Kemisk- teknisk industri og Levnedsmiddel industri Alle former for slangetilslutninger Faste installationer hvor der ønskes…

Se hos Proshop.dk ❯❯

3: Nito 1/2 rustfri koblingsnippel med 1/2 slangespids

Næste anbefaling er “Nito 1/2 rustfri koblingsnippel med 1/2 slangespids”.

Dagens bedste tilbud på “Nito 1/2 rustfri koblingsnippel med 1/2 slangespids” har vi fundet hos Proshop.dk hvor prisen lige nu er 99,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
NITO 1/2 Rustfri Koblingsnippel med 1/2 slangespidsMed Original NiTO stainlesskoblingerne opnår man hurtigeog sikre slangetilslutningeroveralt i den kemisk-tekniskeindustri, på sygehuse og i levnedsmiddelindustrien….

Se hos Proshop.dk ❯❯

4: Nito 1/2 koblingssæt med 1/2 koblingshus og koblingsnippel med 1/2 slangespids

Produkt nummer 4 på vores “slangespids-liste” er Nito 1/2 koblingssæt med 1/2 koblingshus og koblingsnippel med 1/2 slangespids som du lige nu kan købe for 81,- hos Proshop.dk

Forhandlerens beskrivelse:
1/2 koblingssæt, bestående af 1/2 koblingshus med indv.
1/2 RG og koblingsnippel med 1/2 slangespids…

Se hos Proshop.dk ❯❯

5: Nito 1/2 omløber 1/2 slangespids

Forhandlerens beskrivelse:
NITO 1/2" Omløber 1/2" slangespids…

Se hos Proshop.dk ❯❯

6: Nito 1 koblingshus med 1 slangespids

Forhandlerens beskrivelse:
Nito 1" koblingshus med 1" slangespids…

Se hos Proshop.dk ❯❯

7: Nito Ks 1/4 koblingsnippel m 6mm slangespids

Sidste produkt på vores liste er Nito Ks 1/4 koblingsnippel m 6mm slangespids som vi har fundet til 38,- hos Proshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
KS 1/4 Koblingsnippel m 6mm slangespidsAnvendelse:KS trykluftkoblinger anvendes overalt, hvor man ønsker en hurtig og sikker slangeforbindelse ved tilslutning af trykluftsværktøj….

Se hos Proshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste slangespids i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse slangespids:

Dyreste Slangespids på listen er Nito 1 Rustfri Hus Med 1 Slangespids fra Elvvs.dk med en pris på 487.00. Billigste udvalgte Slangespids er NITO 1/2" Koblingsnippel med 1/2" slangespids som du kan købe for 21.75 hos vvs.dk. Forskellen på de to priser er 465.25 kr.
Ovenstående Slangespids data og priser er hentet fra 6 butikker (Proshop.dk, Toolster.dk, Elvvs.dk, vvs.dk, Creativ Company, ScandiHills.dk). Alle Slangespids tilbud er opdateret i dag 09-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Slangespids guides:

Fandt du ikke det rigtige Slangespids blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Slangespids: