Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde skydestige. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle skydestige tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Zarges Skydestige 2X14 Trin

Første anbefaling på listen er fra mærket Zarges.

Det bedste tilbud på “Zarges Skydestige 2X14 Trin” vi har fundet er hos Stigefabrikken.dk hvor prisen lige nu er 5762,50

Forhandlerens beskrivelse:
Zarges Skydestige 2X14 Trin…

Se hos Stigefabrikken.dk ❯❯

2: Materielhuset skydestige 8,0 m Proff

Anden anbefaling har vi fundet hos Stigefabrikken.dk, hvor du kan købe Materielhuset skydestige 8,0 m Proff til kun 6995,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Utskjutstege Proffs är tillverkad av kraftig I-profil i aluminium. Stegen kan användas som utskjutstege alternativt 2 stycken enkelstegar….

Se hos Stigefabrikken.dk ❯❯

3: Zarges Everest 2DE 2-Delt Skydestige

Næste anbefaling er “Zarges Everest 2DE 2-Delt Skydestige”.

Dagens bedste tilbud på “Zarges Everest 2DE 2-Delt Skydestige” har vi fundet hos Stigefabrikken.dk hvor prisen lige nu er 3567,50 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Zarges Everest 2-Delt Skydestige er en sikker og fleksibel stige til store højder.
Her er der et fremragende forhold mellem pris og kvalitet.
Her får du 2 stiger i én, da begge stige dele også kan anvendes seperat ( Ved bestillinsgnr 40245-40246).
Everest…

Se hos Stigefabrikken.dk ❯❯

4: Avanti 2-delt skydestige, glasfiber -8,65m

  • Dagens pris: 19255,- kr.
  • Fundet hos Stigefabrikken.dk
  • Mærke: Avanti
  • Materiale: Glasfiber

Sidste produkt på vores liste er Avanti 2-delt skydestige, glasfiber -8,65m som vi har fundet til 19255,- hos Stigefabrikken.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Højdeindstilling foretages let manuelt trin for trin, og stigen kan låses i alle ønskede indstillinger, hvilket indebærer at stigen kan benyttes oppefra til nedgang i brønde og lignende.
Stigen kan adskilles og benyttes enkeltvis.
Stigen kan som ekstrauds…

Se hos Stigefabrikken.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste skydestige i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse skydestige:

Dyreste Skydestige på listen er Avanti 3-delt skydestige, glasfiber-9,21m fra Stigefabrikken.dk med en pris på 25230.00. Billigste udvalgte Skydestige er WIBE Skydestige 8000 2D 2-delt WUS D40 som du kan købe for 1175.00 hos Toolster.dk. Forskellen på de to priser er 24055 kr.
Ovenstående Skydestige data og priser er hentet fra 3 butikker (Stigefabrikken.dk, Toolster.dk, Homeshop.dk). Alle Skydestige tilbud er opdateret i dag 09-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Skydestige guides:

Fandt du ikke det rigtige Skydestige blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Skydestige: