Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde skruekrog. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle skruekrog tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Skruekrog 120x7mm krum elforz

  Vores første anbefaling er “Skruekrog 120x7mm krum elforz” som er vores bedste anbefalingTjek bedste pris ❯❯

  2: Skruekrog 70mm vinkel el-forz st?l

   Vores anden anbefaling er “Skruekrog 70mm vinkel el-forz st?l” som er vores anbefaling nummer 2Tjek bedste pris ❯❯

   7: NKT Skruekroge Svær Model Diy Elz100x6,5mm

    Sidste produkt på vores liste er NKT Skruekroge Svær Model Diy Elz100x6,5mm som vi har fundet til 28,- hos Homeshop.dk.

    Forhandlerens beskrivelse:
    NKT Skruekroge Svær Model Diy Elz100x6,5mm Skruekrog med trægevind til montering i træ og beton ved brug af dybel Afpasset delgevind for optimal finish Groft trægevind sikrer hurtig montering og optimal holdekraft…

    Tjek bedste pris ❯❯

    Flere produkter.

    De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste skruekrog i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse skruekrog:

    Dyreste Skruekrog på listen er Skruekrog 11 elgalvaniseret 4,4X80 mm 4 stk. i en pakke fra WATTOO.DK med en pris på 34.00. Billigste udvalgte Skruekrog er Skruekrog 70mm vinkel el-forz st?l som du kan købe for 5.80 hos WATTOO.DK. Forskellen på de to priser er 28.2 kr.
    Ovenstående Skruekrog data og priser er hentet fra 3 butikker (WATTOO.DK, Homeshop.dk, Beslagsmanden). Alle Skruekrog tilbud er opdateret i dag 29-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.