Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde silketryk. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle silketryk tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Galaxy S8 Plus – Hærdet fuld beskyttelsesglas AMORUS – Silketryk – Sort

  • Dagens pris: 69,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 249,-, nu kun 69,-.
    Du sparer 180 kr. / 72 %
  • Fundet hos Capida.dk
  • Farve: Sort

Vores første anbefaling er “Galaxy S8 Plus – Hærdet fuld beskyttelsesglas AMORUS – Silketryk – Sort” som lige nu er på tilbud hos Capida.dk.

Her er prisen sat ned med 72 % og kan altså fås for kun 69,- – en besparelse på 180 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Galaxy S8 Plus – Hærdet fuld beskyttelsesglas AMORUS – Silketryk – Sort…

Se hos Capida.dk ❯❯

2: Plus glashegn 90×91 cm silketryk

Anden anbefaling har vi fundet hos Davidsenshop.dk, hvor du kan købe Plus glashegn 90×91 cm silketryk til kun 870,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Glaselement 6mm hærdet glas med eller uden silketryk Anbefalet tilbehør (tilkøbes): compositstolper med stålforstærkning Nyd udsigten med et glashegn Vores glashegn kan kombineres med forskellige hegn, således at du både kan nyde udsigten og solstrålerneÂ…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

3: Plus Cubic glashegn 90×90 cm silketryk

Næste anbefaling er “Plus Cubic glashegn 90×90 cm silketryk”.

Dagens bedste tilbud på “Plus Cubic glashegn 90×90 cm silketryk” har vi fundet hos Davidsenshop.dk hvor prisen lige nu er 960,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Plus Cubic rammehegn m/6 mm hærdet glas/silketryk 90×90 cm 17526-1 Rammer: 3mm varmgalvaniseret stål 30x30mm Glasplade: 6mm hærdet glas med silketryk Bredde: 90cm Højde: 90cm   Med Cubic rammehegn er der rig mulighed for at sætte dit helt eget præg på ha…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

4: Plus hærdet glaselement 86×91 cm silketryk

Produkt nummer 4 på vores “silketryk-liste” er Plus hærdet glaselement 86×91 cm silketryk som du lige nu kan købe for 560,- hos Davidsenshop.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Kreativitet og åbenhed, Plus glas element Trænger dit glashegn fra Plus, til et nyt glaslement eller ønsker du bare et nyt udtryk til dit havehegn.
Plus glaselement er produceret i hærdet glas som gør den yderst modstandsdygtig overfor selv det værste sla…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

5: Plus glashegn t/rund stolpe 90×91 cm silketryk

Forhandlerens beskrivelse:
Kreativitet og åbent, Plus glashegn Sæt kreative rammer for havens åndehuller med Plus glas havehegn.
Dette smukke glashegn er til dig der virkelig ønsker at lege med elementerne, og som har lyst til at arbejde med uderum på en kreativ måde.
Plus glas hav…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

8: Pavoni chokolade transfer sheet med Sølv hypnotisk mønster silketryk

Sidste produkt på vores liste er Pavoni chokolade transfer sheet med Sølv hypnotisk mønster silketryk som vi har fundet til 21,60 hos Kageoplevelser.dk.

Se hos Kageoplevelser.dk ❯❯

Dyreste Silketryk på listen er Plus glashegn t/rund stolpe 90×91 cm silketryk fra Davidsenshop.dk med en pris på 990.00. Billigste udvalgte Silketryk er Pavoni chokolade transfer sheet med Sølv hypnotisk mønster silketryk som du kan købe for 21.60 hos Kageoplevelser.dk. Forskellen på de to priser er 968.4 kr.
Ovenstående Silketryk data og priser er hentet fra 4 butikker (Capida.dk, Davidsenshop.dk, PanzerScreen.dk, Kageoplevelser.dk). Alle Silketryk tilbud er opdateret i dag 08-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Silketryk guides:

Fandt du ikke det rigtige Silketryk blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Silketryk: