Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde sav. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle sav tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: MaMaMeMo Sav

 • Mærke: Mamamemo

Vores første anbefaling er “MaMaMeMo Sav” fra mærket Mamamemo.

Forhandlerens beskrivelse:
Mamamemo Sav, fin sav i træ til de små håndværkere.
Så kan de hjælpe mor og far i huset med små projekter.
Eller børnene kan selv finde på sjove og kreative lege.
Saven fra mamamemo kan bruges uden for eller på værelset.
Fra 3 år Materiale: Bøgetræ – FSC…

Tjek bedste pris ❯❯

2: 2-i-1 hækketrimmer & sav med batteripakke 20V 1500 mAh Li-ion

  Vores anden anbefaling er “2-i-1 hækketrimmer & sav med batteripakke 20V 1500 mAh Li-ion” som er vores anbefaling nummer 2

  Forhandlerens beskrivelse:
  Dette ledningsfrie 2-i-1-haveredskab leveres med en hækketrimmer og en stangsav.
  Elværktøjet, der er forsynet med et teleskopisk skaft, er et ideelt haveværktøj til at forme høje hække og buske eller beskære høje grene, som er svære at nå.
  Med sit drejelige hoved giver elværktøjet dig mulighed for at skære toppen af grene eller hække mere effektivt i forskellige vinkler, hvilket sikrer en fin finish.
  For din bekvemmelighed og komfort kan det teleskopiske skaft i aluminium strække sig op til 220 cm for hækketrimmeren og 243 cm for stavsaven.
  Dette giver dig mulighed for at nå til toppen uden brug af en stige.
  Det ledningsfrie design giver større fleksibilitet, da du ikke er begrænset af en strømledning, som du normalt er med 220V produkter, og du slipper samtidig for besværet med benzindrevne værktøjer (udstødningsgasser og forbrug af benzin og olie).
  Elværktøjet leveres med en oplader og en 20V 1500 mAh Li-ion-batteripakke.
  Den maksimale driftstid er 20 minutter for stangsaven og 45 minutter for hækketrimmeren.
  Farve: Grøn og sort Materiale: Plastik, metal 2-i-1-funktion: Hækketrimmer og stangsav Teleskopisk aluminiumsskaft Med en skulderrem Opladningstid: 4 timer Batteri (inkluderet): 20V 1500 mAh Li-ion Batterioplader medfølger Hækketrimmer: Laserskåret klinge Skærelængde: 410 mm Justerbar skærevinkel: -45º-+90º Justerbar højde: 170-220 cm Driftstid: 45 minutter Stangsav: Skærelængde: 180 mm Justerbar skærevinkel: 0º-30º Justerbar højde: 193-243 cm Driftstid: 20 minutter Montering påkrævet: Ja…

  Tjek bedste pris ❯❯

  3: KNIPEX PUK® sav

   Næste anbefaling er “KNIPEX PUK® sav” som er nummer 3 på vores liste

   Forhandlerens beskrivelse:
   KNIPEX 98 90 PUK® sav 240 mm…

   Tjek bedste pris ❯❯

   4: Viking Handy sav mini

    Sidste produkt på vores liste er Viking Handy sav mini som vi har fundet til 46,- hos Proshop.dk.

    Forhandlerens beskrivelse:
    Handy junior sav mini – 150mmForkromet buestel med "soft grip" plastbeskyttelseshåndgreb….

    Tjek bedste pris ❯❯

    Flere produkter.

    De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste sav i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse sav:

    Dyreste Sav på listen er CARAT Arbortech Universal Sav AS175 fra Dorch & Danola A/S med en pris på 10715.00. Billigste udvalgte Sav er Pandebånd Med Sav som du kan købe for 39.00 hos PartyVikings.dk. Forskellen på de to priser er 10676 kr.
    Ovenstående Sav data og priser er hentet fra 29 butikker (Mammashop.dk, RAW58, Proshop.dk, GrejFreak.dk, PartyVikings.dk, Globaltools, 55Nord.dk, Iversen-Import.dk, LightShop DK, Knivsalg.dk, Handelshuset Aulum, Kids-world.dk, Dorch & Danola A/S, Multitool.dk, Toolster.dk, Ovellie, KÆRE BØRN, MAXiPRO, Texas A/S, Outmore.dk, Army Star, VVSproffen.dk, HC Farver, Gucca.dk, Homeshop.dk, Manillo.dk, Barlife.dk, vvs.dk, Apuls.dk). Alle Sav tilbud er opdateret i dag 29-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

    Flere Sav guides:

    Fandt du ikke det rigtige Sav blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sav: