Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde rundstokke. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle rundstokke tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Drechselmeister Rundstokke og Dyvelskærer 6-26mm

  Sidste produkt på vores liste er Drechselmeister Rundstokke og Dyvelskærer 6-26mm som vi har fundet til 1425,- hos Dorch & Danola A/S.

  Forhandlerens beskrivelse:
  Drechselmeister Rundstokke- og Dyvelskærer kan skære runde stænger fra 6 til 26 mm fra det træ, du vælger (afhængigt af driveren og indsatshylster).Det firkantede træ strækkes ved hjælp af føreren og behandles derefter med den runde stangskærer….

  Tjek bedste pris ❯❯

  Dyreste Rundstokke på listen er Drechselmeister Rundstokke og Dyvelskærer 6-26mm fra Dorch & Danola A/S med en pris på 1425.00. Billigste udvalgte Rundstokke er Drechselmeister Rundstokke og Dyvelskærer 6-26mm som du kan købe for 1425.00 hos Dorch & Danola A/S. Forskellen på de to priser er 0 kr.
  Ovenstående Rundstokke data og priser er hentet fra 1 butikker (Dorch & Danola A/S). Alle Rundstokke tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.