Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde rundbørste. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle rundbørste tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Ø115 Stål rundbørste til vinkelsliber

 • Dagens pris: 199,- kr.
 • Fundet hos Carls.nu

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Carls.nu.

Her kan “Ø115 Stål rundbørste til vinkelsliber” fås til 199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Ø115mm Stål rundbørste Rundbørste i stål til vinkelsliber Denne stål rundbørste i høj kvalitet, er fremstillet med glat snoet tråd i stål. Fremstillingen gør denne stål rundbørste ideel til rustslibning, samt rens og rengøring på hårde metal og stålove…

Se hos Carls.nu ❯❯

2: MOROCCANOIL® Keramisk Ionisk Rundbørste – Large 55 mm

Anden anbefaling har vi fundet hos NiceHair.dk, hvor du kan købe MOROCCANOIL® Keramisk Ionisk Rundbørste – Large 55 mm til kun 229,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
KERAMISK RUNDBØRSTE TIL LANGT HÅRMoroccanoil Ionic Ceramic Thermal Brush 55 mm er en skånsom keramisk rundbørste, der er perfekt til at skabe volumen ved hårrødderne og tilføre tekstur til håret – uanset om man vil glatte håret eller skabe krøller.
Therma…

Se hos NiceHair.dk ❯❯

3: Nilfisk Rundbørste ø32 hobby/prof

 • Dagens pris: 75,- kr.
 • Fundet hos Proshop.dk
 • Mærke: Nilfisk
 • Størrelse: ø32

Næste anbefaling er “Nilfisk Rundbørste ø32 hobby/prof”.

Dagens bedste tilbud på “Nilfisk Rundbørste ø32 hobby/prof” har vi fundet hos Proshop.dk hvor prisen lige nu er 75,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Nilfisk rundbørste Ø 32mm.Rundbørsten er særdeles velegnet til støvsugning langs fodlister og paneler, samt i eks.vis lædermøbler….

Se hos Proshop.dk ❯❯

4: Olivia Garden Ceramic+ion Rundbørste – 25 mm

 • Dagens pris: 109,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 169,-, nu kun 109,-.
  Du sparer 60 kr. / 35 %
 • Fundet hos Plusshop.dk

Sidste produkt på vores liste er Olivia Garden Ceramic+ion Rundbørste – 25 mm som vi har fundet til 109,- hos Plusshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Vil du lave krøller i dit hår eller fremhæve de krøller, som du allerede har? Denne børste kan hjælpe dig med at style dine krøller.
For et defineret resultat, kan du med fordel bruge en…

Se hos Plusshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste rundbørste i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse rundbørste:

Dyreste Rundbørste på listen er Moroccanoil Rundbørste 35 MM I Vildsvinehår fra I Love Shampoo med en pris på 469.00. Billigste udvalgte Rundbørste er Makita Rundbørste Stål 50mm – P-66868 som du kan købe for 38.00 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 431 kr.
Ovenstående Rundbørste data og priser er hentet fra 7 butikker (Carls.nu, NiceHair.dk, Proshop.dk, Plusshop.dk, I Love Shampoo, Homeshop.dk, Evermart.dk). Alle Rundbørste tilbud er opdateret i dag 09-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Rundbørste guides:

Fandt du ikke det rigtige Rundbørste blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Rundbørste: