Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Rosendahl termokop. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Rosendahl termokop tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Rosendahl Grand Cru Termokop 28 cl olivengrøn

  • Mærke: Rosendahl
  • Farve: Olivengrøn

Sidste produkt på vores liste er Rosendahl Grand Cru Termokop 28 cl olivengrøn som vi har fundet til 163,01 hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne To Go termokop fra Rosendahls Grand Cru serie, er en stilren To Go kop.
Den er meget praktisk med sin trykknap-funktion, der gør at du kan åbne den med en hånd.
Termokoppen er i høj kvalitet, og holder din kaffe, te eller vand varm når du er på fart…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Rosendahl Termokop på listen er Rosendahl Grand Cru Termokop 28 cl olivengrøn fra KitchenOne.dk med en pris på 163.01. Billigste udvalgte Termokop er Rosendahl Grand Cru Termokop 28 cl olivengrøn som du kan købe for 163.01 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Rosendahl Termokop data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Rosendahl Termokop tilbud er opdateret i dag 29-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Termokop guides:

Fandt du ikke det rigtige Termokop blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Termokop: