Drv.dk: Find blandt 1006443 Produkter | 4659 Kategorier | 1397 Brands | 625 Forhandlere

Bedste Rosendahl Bestikholder: Se top 1

(Opdateret juni 2023)

Vi har fundet den bedste Rosendahl bestikholder på markedet lige nu - den kan du læse mere om her:

Indholdsfortegnelse

  1: Rosendahl RÅ redskabsholder, 15,5 cm, sort

  Rosendahl RÅ redskabsholder, 15,5 cm, sort

  Priser og varianter

  • Rummelig redskabsholder i stentøj
  • Stilren støbejernslook
  • Tåler opvaskemaskine
  • Udviklet med professionel kok
  • Stilfuld og funktionel løsning

  Hvorfor vælge Rosendahl RÅ redskabsholder, 15,5 cm, sort?

  "Rosendahl RÅ redskabsholder, 15,5 cm, sort" er en rummelig redskabsholder, der er en del af den populære RÅ-serie fra Rosendahl. Redskabsholderen er fremstillet af glaseret stentøj og har en stilren støbejernslook, der gør den smuk og funktionel på samme tid.

  Denne redskabsholder er perfekt til dig, der ønsker at have alle dine køkkenredskaber samlet på ét sted, uden at det går på kompromis med din køkkenindretning. Den kan tåle opvaskemaskine, hvilket gør det nemt at rengøre og vedligeholde.

  Rosendahl har udviklet RÅ-serien i samarbejde med den kendte danske kok Jesper Vollmer, der har mange års erfaring som professionel kok. Produkterne i RÅ-serien har et enkelt nordisk formsprog, et godt greb og perfekt balance, hvilket gør dem både stilfulde og brugervenlige.

  "Rosendahl RÅ redskabsholder, 15,5 cm, sort" er en stilfuld og funktionel løsning til opbevaring af dine køkkenredskaber, der vil tilføje en flot detalje til dit køkken."

  Alle redskaberne passer perfekt ned i den rummelige opbevaringskrukke fra RÅ i rustik keramik med et støbejernslook, der giver præcis den rå æstetik og funktionalitet, der er essensen af serien Rosendahl RÅ. Køkkenredskaberne i RÅ-serien er skabt i samarbejde med kokken Jesper Vollmer, der på baggrund af mange års erfaring i kokkefaget med braisering, tournering og tilsmagning har designet en række produkter med fokus på det gode greb og den gode brugsoplevelse med perfekt afstemt tyngde og balance til dit bord og dit køkken. RÅ-kollektionen, der er kendetegnet ved de bedste redskaber i et enkelt og nordisk formsprog, udvides nu med nye kvalitetsprodukter til køkkenet.

  Andre mærker af bestikholdere

  På vores liste her har vi samlet de Rosendahl bedste bestikholdere på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige bestikholder til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top