Drv.dk: Find blandt 1052645 Produkter | 4659 Kategorier | 1397 Brands | 625 Forhandlere

Bedste Rig-tig Blender: Se top 1

(Opdateret maj 2023)

Vi har fundet den bedste Rig-tig blender på markedet lige nu - den kan du læse mere om her:

Indholdsfortegnelse

  1: RIG-TIG Foodie stavblender, sort

  RIG-TIG Foodie stavblender, sort

  Priser og varianter

  • Praktisk og brugervenlig stavblender
  • Rørestang af rustfrit stål
  • Ergonomisk design for behageligt arbejde
  • To hastigheder til mange anvendelsesmuligheder
  • Fuld fri for BPA og phthalater

  Hvorfor vælge RIG-TIG Foodie stavblender, sort?

  Rig-Tig Foodie hand blender - Black er en praktisk og brugervenlig stavblender, der er perfekt til brug i køkkenet. Den er ideel til at lave alt fra pesto til blomkålpuré og har en rørestang lavet af rustfrit stål, så den ikke tager farve fra maden. Stavblenderen har to hastigheder og er fuldstændig fri for BPA og phthalater, hvilket gør den både sikker og sund at bruge.

  Rig-Tig Foodie hand blender - Black kommer i et ergonomisk design, som gør den behagelig at arbejde med. Stelton har kombineret kvalitet, funktionalitet og design i denne stavblender, hvilket giver en god oplevelse, når du anvender den. Stavblenderen er let at rengøre med en fugtig klud, men tåler ikke vask i opvaskemaskinen.

  Med to forskellige hastigheder tilbyder Rig-Tig Foodie hand blender - Black mange anvendelsesmuligheder og kan bruges til både store og små opgaver i køkkenet. Den er en pålidelig og alsidig stavblender, der vil gøre madlavningen til en leg.

  FOODIE stavblenderen er god til dagligdagens madlavning med sit funktionelle og brugervenlige design. En stavblender er en uundværlig køkkenhjælper, når der skal blendes og pureres. Om det er suppe, sauce eller kartoffelmos - så er det intet problem for denne stavblender fra RIG-TIG med to hastigheder. Blenderstaven i rustfrit stål sikrer, at skaftet kan blende kogende ting, og heller ikke optager farve. Alle el-artiklerne i FOODIE-serien kan adskilles, så de rene materialer kan genanvendes til nye produkter.

  Andre mærker af blendere

  På vores liste her har vi samlet de Rig-tig bedste blendere på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige blender til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top