Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde returkobling. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle returkobling tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: IMI Hydronic Ta raditrim returkobling ligeløbende 12 med forskruning

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Proshop.dk.

Her kan “IMI Hydronic Ta raditrim returkobling ligeløbende 12 med forskruning” fås til 216,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Raditrim returkobling anvendes som indregulerings- og afspærringsventil på radiatorer og terminalenheder.
Den gør det muligt at afspærre individuelt.
Den koniske indreguleringskegle gør det muligt at foretage hydronisk balance af anlægget.
Det er et ideel…

Se hos Proshop.dk ❯❯

2: IMI Hydronic Ta trim returkobling ligeløbende 34

Anden anbefaling har vi fundet hos Proshop.dk, hvor du kan købe IMI Hydronic Ta trim returkobling ligeløbende 34 til kun 241,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne robuste indreguleringsventil med mulighed for afspærring er konstrueret til radiatorer og terminalenheder.Det er et ideelt produkt til varme- og køleanlæg….

Se hos Proshop.dk ❯❯

3: Danfoss rlv 15 returkobling ligeløb

Næste anbefaling er “Danfoss rlv 15 returkobling ligeløb”.

Dagens bedste tilbud på “Danfoss rlv 15 returkobling ligeløb” har vi fundet hos Proshop.dk hvor prisen lige nu er 98,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
RLV returkobling giver mulighed for afspærring og tømning af hver enkelt radiator fx.
i forbindelse med vedligeholdelsesarbejde på eller bag radiatoren.
RLV kan forindstilles, så den begrænser den maksimale vandgennemstrømning inden for indstillingsområde…

Se hos Proshop.dk ❯❯

4: Danfoss rlv 10 returkobling vinkelløb

Produkt nummer 4 på vores “returkobling-liste” er Danfoss rlv 10 returkobling vinkelløb som du lige nu kan købe for 99,- hos Proshop.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Danfoss Returkobling Rlv 3/8"003L0141Returkoblingen type RLV gør det muligt at afspærre hver enkelt radiator, fx for vedligeholdelse eller reparation, uden at det påvirker de øvrige radiatorer i anlægget.
Som tilbehør kan leveres et aftapnings- og påf…

Se hos Proshop.dk ❯❯

5: IMI Hydronic Ta trim returkobling ligeløbende 12

Sidste produkt på vores liste er IMI Hydronic Ta trim returkobling ligeløbende 12 som vi har fundet til 149,- hos Proshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne robuste indreguleringsventil med mulighed for afspærring er konstrueret til radiatorer og terminalenheder.Det er et ideelt produkt til varme- og køleanlæg….

Se hos Proshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste returkobling i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse returkobling:

Dyreste Returkobling på listen er TA TRIM Returkobling DN20. 3/4”. Ligeløb. Som kan forindstilles og afspærres fra Elvvs.dk med en pris på 328.00. Billigste udvalgte Returkobling er Returkobling Hon Ll Dn10-3/8 som du kan købe for 79.40 hos VVSproffen.dk. Forskellen på de to priser er 248.6 kr.
Ovenstående Returkobling data og priser er hentet fra 4 butikker (Proshop.dk, vvs.dk, VVSproffen.dk, Elvvs.dk). Alle Returkobling tilbud er opdateret i dag 04-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Returkobling guides:

Fandt du ikke det rigtige Returkobling blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Returkobling: