Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde reflektor. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle reflektor tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Reflektor til LEDlife 100W Gold high bay.

 • Farve: Gold

Vores første anbefaling er “Reflektor til LEDlife 100W Gold high bay.” som er vores bedste anbefalingTjek bedste pris ❯❯

2: V-Tac high bay reflektor – 120 grader spredning

  Vores anden anbefaling er “V-Tac high bay reflektor – 120 grader spredning” som er vores anbefaling nummer 2

  Forhandlerens beskrivelse:
  Har en høj spredning på 120 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset….

  Tjek bedste pris ❯❯

  3: Fløjte med lampe og reflektor

   Næste anbefaling er “Fløjte med lampe og reflektor” som er nummer 3 på vores liste

   Forhandlerens beskrivelse:
   En sammenklappelig fløjte med lampe og reflektor.
   Perfekt til at tage med på skiløjpen, camping eller endda hverdag.Små værktøjer kan give stor sikkerhed.
   Denne sammenklappelige fløjte er udstyret med både en lampe og en reflektor, der giver dig mulighed for at signalere din position på flere forskellige måder.
   Ved hjælp af karabinhagen kan du få den hængende i din jakke, rygsæk eller nøglering.- Sammenklappelig fløjte- Lampe og reflektor- Udstyret med karabinhageSpecifikationer:Farve: Gul, hvidMateriale: PlastDimensioner: ca. 7 x 4 x 1 cmPakken indeholder:1 x Fløjte…

   Tjek bedste pris ❯❯

   4: Philips LED pære LED Classic Reflektor R38 9W/827 (60W) 25° E27

   • Mærke: Philips
   • Størrelse: e27

   Produkt nummer 4 på vores “reflektor-liste” er Philips LED pære LED Classic Reflektor R38 9W/827 (60W) 25° E27

   Forhandlerens beskrivelse:
   Denne retningsbestemte LED pære udsender en fokuseret, dæmpbar stråle af varmt hvidt lys, og det er en fremragende erstatning for traditionelle reflektorlyskilder…

   Tjek bedste pris ❯❯

   5: Philips LED pære Reflektor R63 4,5W/827 (60W) 36° dæmpbar E27

   • Mærke: Philips
   • Størrelse: e27

   Forhandlerens beskrivelse:
   E27 4,5W LED-reflektor R63 fra PHILIPS, dæmpbar Denne LED-reflektor er en energieffektiv erstatning for standard R63-reflektorer – og ikke kun på grund af den effektive LED-teknologi, som giver en reduktion i energiforbruget på ca. 90r.
   Levetiden på bemærkelsesværdige 15.000 timer tyder på, at denne lampe vil være en god ledsager i flere år, og at du kan nyde dens varme hvide lys i lang tid.
   Denne lampe opfylder EyeComfort-kriterierne, der er udviklet af Philips.
   Den giver et lys, der er let for øjnene.
   Egenskaber: – denne reflektor har et smukt og elegant udseende (glat overflade og flot finish) – er fuldt dæmpbar – strålevinklen er 36°…

   Tjek bedste pris ❯❯

   6: Philips LED pære Reflektor R63 4W/827 (42W) 120° E27

   • Mærke: Philips
   • Størrelse: e27

   Forhandlerens beskrivelse:
   E27 LED-reflektor 4 W, 2.700 K med spejlhoved Takket være det spejlede hoved udsender LED-reflektoren udelukkende lys hele vejen rundt, så du ikke bliver blændet, når du kigger på lyskilden.
   LED-reflektoren med en meget behagelig varm hvid lysfarve (2.700 K) er den perfekte, energieffektive lyskilde til spotlights i stuen, hvor halogenreflektorer på op til 42 W kan erstattes af denne LED-reflektor.
   Denne lyskilde opfylder EyeComfort-kriterierne, som er udviklet af Philips.
   Det giver et lys, der er let at se på….

   Tjek bedste pris ❯❯

   7: Philips LED pære LED Classic Reflektor R39 1,8W/827 (30W) 36° E14

   • Mærke: Philips

   Sidste produkt på vores liste er Philips LED pære LED Classic Reflektor R39 1,8W/827 (30W) 36° E14 som vi har fundet til 53,- hos Proshop.dk.

   Forhandlerens beskrivelse:
   E14 1.8W LED-reflektorlampe R39 2.700K fra PHILIPS Denne lille LED-reflektor kan erstatte almindelige R39-lamper på op til 30 watt.
   Lampen opfylder EyeComfort-kriterierne, der er udviklet af Philips.
   Det giver et lys, der er let for øjnene….

   Tjek bedste pris ❯❯

   Flere produkter.

   De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste reflektor i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse reflektor:

   Dyreste Reflektor på listen er RZB Industrial Hall Maxi DALI 251 W reflektor ALU fra Lampegiganten DK med en pris på 8699.00. Billigste udvalgte Reflektor er Fløjte med lampe og reflektor som du kan købe for 29.00 hos eStore DK. Forskellen på de to priser er 8670 kr.
   Ovenstående Reflektor data og priser er hentet fra 20 butikker (MrPerfect.dk, eStore DK, Proshop.dk, LightShop DK, Lampegiganten DK, VidaXL DK, Marineudstyr.dk, Luxlight.dk, Lamper.dk, Moreland, VVSproffen.dk, WATTOO.DK, Homeshop.dk, Lampemesteren.dk, Cykelpartner, Elvvs.dk, vvs.dk, LampeGuru.dk, Campstuff, Evermart.dk). Alle Reflektor tilbud er opdateret i dag 01-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

   Flere Reflektor guides:

   Fandt du ikke det rigtige Reflektor blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Reflektor: