Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde redekasse. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle redekasse tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Redekasse i eg til spurve

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Zinkbakken.dk.

Her kan “Redekasse i eg til spurve” fås til 519,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Skal der hænge ekstra holdbare redekasser op til spurvene, så skal du vælge denne i egetræ.
Egetræet gør den vejrresistent og på grund af træet kerneved, holder det sin styrke, hæmmer bakterier og svampe i at gro, til stor glæde for redekassens beboere, s…

Se hos Zinkbakken.dk ❯❯

2: Redekasse af søgræs

Anden anbefaling har vi fundet hos Zinkbakken.dk, hvor du kan købe Redekasse af søgræs til kun 119,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne traditionelle redekasse er bundet med søgræs, tag og bagplade af fyrretræ og giver vores små fugle i haven et godt sted at være i ly for dårligt vejr om vinteren og om foråret et perfekt sted til at bo, ruge og passe fugleungerne.
Sæt redekassen op…

Se hos Zinkbakken.dk ❯❯

3: Redekasse i egetræ til musvit

Næste anbefaling er “Redekasse i egetræ til musvit”.

Dagens bedste tilbud på “Redekasse i egetræ til musvit” har vi fundet hos Zinkbakken.dk hvor prisen lige nu er 519,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dansk produceret redekasse i egetræ med alle de fordele træet har i holdbarhed og styrke. Hulstørrelsen er 32 mm som foretrækkes af musvit, spætmejse, broget fluesnapper, skovspurv og rødstjert. Mål og konstruktion er som anbefalet af Dansk Ornitologisk…

Se hos Zinkbakken.dk ❯❯

4: Rødkælkens redekasse som en tepotte

Produkt nummer 4 på vores “redekasse-liste” er Rødkælkens redekasse som en tepotte som du lige nu kan købe for 229,- hos Zinkbakken.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Rødkælken eller rødhalsen bygger ikke altid deres egen redeplads, men tager gerne ting i brug som passer godt til formålet.
Tepotten er et godt eksempel. Placer den tættere ved jorden end hvor andre af havens fugle foretrækker at bygge deres reder.
Pas på…

Se hos Zinkbakken.dk ❯❯

5: Redekasse af kokosfibre

Sidste produkt på vores liste er Redekasse af kokosfibre som vi har fundet til 129,- hos Zinkbakken.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Meget fin rede fremstillet af kokosfibre påsat en bagplade og tag af træ.
Denne rede er ideel for vores små gærdesmutter og er med til at opretholde deres bestand.
Om vinteren giver den fuglene et godt gemmested fra det dårlige vejr og om foråret et perfe…

Se hos Zinkbakken.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste redekasse i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse redekasse:

Dyreste Redekasse på listen er vidaXL hønsehus med løbegård og redekasse aluminium fra Hjemmets med en pris på 5608.80. Billigste udvalgte Redekasse er Garden Life – Nature Redekasse Wigwam H27cm som du kan købe for 39.00 hos Bolig & Haven. Forskellen på de to priser er 5569.8 kr.
Ovenstående Redekasse data og priser er hentet fra 13 butikker (Zinkbakken.dk, Naturdyret.dk, Davidsenshop.dk, Coop.dk, Haveglad.dk, Bolig & Haven, Fyr-selv.dk, Foderhulen.dk, Mydreampet.dk, Hjemmets, Homeshop.dk, Alttilhundogkat.dk, Dyrelageret.dk). Alle Redekasse tilbud er opdateret i dag 08-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Redekasse guides:

Fandt du ikke det rigtige Redekasse blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Redekasse: