Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Proxxon værktøjsholder. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Proxxon værktøjsholder tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Proxxon Værktøjsholder 2.35 X 44 mm 5 stk.

Sidste produkt på vores liste er Proxxon Værktøjsholder 2.35 X 44 mm 5 stk. som vi har fundet til 39,- hos Dorch & Danola A/S.

Forhandlerens beskrivelse:
Værktøjsholder skaft 2,35 x 44mm leveres med 5 stk.
i pakken.MICROMOT stålkassetter er hærdet og har således en høj, konstant fleksibilitet.
De opretholder også langvarig nøjagtighed, selv efter regelmæssig brug (disse spændebånd skal ikke sammenlignes me…

Se hos Dorch & Danola A/S ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Proxxon værktøjsholder i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Proxxon værktøjsholder:

Dyreste Proxxon Værktøjsholder på listen er Proxxon Værktøjsholder 2.35 X 44 mm 5 stk. fra Dorch & Danola A/S med en pris på 39.00. Billigste udvalgte Værktøjsholder er Proxxon Værktøjsholder 2.35 X 44 mm 5 stk. som du kan købe for 39.00 hos Dorch & Danola A/S. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Proxxon Værktøjsholder vi har fundet koster i gennemsnit 39 kr.
Ovenstående Proxxon Værktøjsholder data og priser er hentet fra 1 butikker (Dorch & Danola A/S). Alle Proxxon Værktøjsholder tilbud er opdateret i dag 06-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Værktøjsholder guides:

Fandt du ikke det rigtige Værktøjsholder blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Værktøjsholder: