Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Proxxon slibestift. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Proxxon slibestift tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Proxxon Slibestift Siliciumkarbid

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Dorch & Danola A/S.

Her kan “Proxxon Slibestift Siliciumkarbid” fås til 17,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Silicium-karbid slibestifter.Fin og ensartet korning med gennemgående hærdning.Til gravering og mattering af glas og keramik, også til slibning af hårdmetal, hårdstøbninger og højlegeret stål.Skaft Ø 2,35mm…

Se hos Dorch & Danola A/S ❯❯

2: Proxxon Slibestifter kugle ædelkorund 5 stk.

Anden anbefaling har vi fundet hos Dorch & Danola A/S, hvor du kan købe Proxxon Slibestifter kugle ædelkorund 5 stk. til kun 28,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Ædelkorund slibesystem.Slibere og sortiment er fremstillet af fine materialer og her en ensartet hærdning.Forskellige former til brede anvendelsesområder.Til slibning og ciselering af hårde emner som metallegeringer, og støbestål.Målnøjagtige skafter sikr…

Se hos Dorch & Danola A/S ❯❯

3: Proxxon Slibestift Linse Silicum 2 Stk

Sidste produkt på vores liste er Proxxon Slibestift Linse Silicum 2 Stk som vi har fundet til 17,- hos Dorch & Danola A/S.

Forhandlerens beskrivelse:
Silicium-karbid slibestifter.Fin og ensartet korning med gennemgående hærdning.Til gravering og mattering af glas og keramik, også til slibning af hårdmetal, hårdstøbninger og højlegeret stål.Skaft Ø 2,35mmForm: Linse2 stk.
i pakke…

Se hos Dorch & Danola A/S ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Proxxon slibestift i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Proxxon slibestift:

Dyreste Proxxon Slibestift på listen er Proxxon Slibestifter kugle ædelkorund 5 stk. fra Dorch & Danola A/S med en pris på 28.00. Billigste udvalgte Slibestift er Proxxon Slibestift Siliciumkarbid som du kan købe for 17.00 hos Dorch & Danola A/S. Forskellen på de to priser er 11 kr. – de 3 Proxxon Slibestift vi har fundet koster i gennemsnit 20.67 kr.
Ovenstående Proxxon Slibestift data og priser er hentet fra 1 butikker (Dorch & Danola A/S). Alle Proxxon Slibestift tilbud er opdateret i dag 06-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Slibestift guides:

Fandt du ikke det rigtige Slibestift blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Slibestift: