Bedste Proxxon Slibebånd: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Drv.dk » Alle guides » Slibebånd » Proxxon Slibebånd

Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Proxxon slibebånd. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Proxxon slibebånd tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Proxxon Slibebånd BS/E Korn 80 5 stk.

2: Proxxon Slibebånd BS/E Korn 80 5 stk.

Bedste pris: 39.00 hos Dorch Danola AS

Proxxon slibebånd af ædelkorund er lavet på slidstærkt vævet underlag. Slibebåndet anvendes til effektiv slibning af metal, blødmetaller, træ og kunststof. Mål 10 x 330 mm. Slibebåndet har 80 korn pr. skive og leveres som 5 stk. pr. pakke. Passer til Pr… læs mere hos Dorch Danola AS >>

Dyreste Proxxon Slibebånd på listen er PROXXON Slibebånd til BS/E Korn 120 5 stk. fra Toolster.dk med en pris på 43.00. Billigste udvalgte Slibebånd er Proxxon Slibebånd BS/E Korn 80 5 stk. som du kan købe for 39.00 hos Dorch Danola AS. Forskellen på de to priser er 4 kr. – de 2 Proxxon Slibebånd vi har fundet koster i gennemsnit 41 kr.
Ovenstående Proxxon Slibebånd data og priser er hentet fra 2 butikker (Toolster.dk, Dorch Danola AS). Alle Proxxon Slibebånd tilbud er opdateret i dag 29-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Slibebånd guides:

Fandt du ikke det rigtige Slibebånd blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Slibebånd:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Drv.dk

Mere med Proxxon:

Er du vild med Proxxon, men Slibebånd var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Proxxon: