Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Proxxon sav. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Proxxon sav tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Proxxon Thermocut Gløde Sav

Sidste produkt på vores liste er Proxxon Thermocut Gløde Sav som vi har fundet til 955,- hos Dorch & Danola A/S.

Forhandlerens beskrivelse:
Thermocut glødesav – Til skæring i styropor og thermoplastiske folier.
Egner sig også til skæring med skabeloner.Til arkitekt modelbyggeri, designer, dekoratører, kunstner, fremstilling af prototyper.
Desuden det klassiske modelbyggeri (jernbane, fly, ski…

Se hos Dorch & Danola A/S ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Proxxon sav i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Proxxon sav:

Dyreste Proxxon Sav på listen er Proxxon Thermocut Gløde Sav fra Dorch & Danola A/S med en pris på 955.00. Billigste udvalgte Sav er Proxxon Thermocut Gløde Sav som du kan købe for 955.00 hos Dorch & Danola A/S. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Proxxon Sav vi har fundet koster i gennemsnit 955 kr.
Ovenstående Proxxon Sav data og priser er hentet fra 1 butikker (Dorch & Danola A/S). Alle Proxxon Sav tilbud er opdateret i dag 06-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sav guides:

Fandt du ikke det rigtige Sav blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sav: